3.5.2011
Tomaatteja, tomaatteja
Tomaattikeitto on ihanaaaaaaaa... Bioitalian kuoritut tomaatit (luomu) ovat erinomaisia, toinen säilyketomaattisuosikkini on merkki nimeltä Mutti. Toki uunissa paahdetuista kirsikkatomaateista saisi vieläkin parempaa! Varsiselleriä soppaan, ehdottomasti. Päälle nokare ranskankermaa.
Keiton kanssa kunnon jälkiuunileipää, voideltuna vuohenjuustolla, päällä punasipulia, auringonkukansiemeniä, persiljaa ja loraus oikein hyvää oliiviöljyä. Jälkkäriksi suklaakakkua, jossa on vain tummaa suklaata, kirnuvoita ja munia, ja sen kruunaavat vaniljansiemenillä täplitetty mascarpone, kookoshiutaleet ja tuore minttu.
Kelpaa nyt Herra Kameran tulla keikalta kotiin!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
aah...ihanaa....varsinkin toi jälkiuunileipä - hyvin kielletty meikäläiseltä!
VastaaPoista