27.10.2011

Kirjoita itse!

Helsingin Kirjamessut (FB) alkavat tänään. Ja marraskuun 1. päivänä alkaa vuosittainen "National Novel Writing Month". Haasteen tavoitteena on kirjoittaa kirja 30 päivässä. Kannustusviestejä myöten kaiken tarpeellisen löydät täältä, aloittaaksesi, ensi tiistaina.

Ja sitten voitkin antaa haastatteluja Kirjamessuilla 2012!

5 kommenttia:

  1. Hei Liina! Kiitso kun jätit kommentin.

    Mieli tekisi, eikä ole mitään tekosyytäkään miksi ei. Mutta ehkä eniten epäilyttää oma saamattomuus ja jo etukäteen harmittava mahdollinen kesken lopettaminen! Ja olisiko minulla mitään sanottavaa? Pari päivää aikaa miettiä...

    VastaaPoista
  2. Mä olen miettinyt ihan samaa, mutta moni on blogeissakin kirjoitellut,että pitää heittää itsekritiikki nurkkaan, jos se hiukan helpottaisi...mene ja tiedä. Mulla jää yleensä kaikki kirjoitukset kesken, koska en "jaksa" mennä hankalan kohdan yli. toisinaan hyppään suoraan loppuun ja tarinan keskiosa puuttuu.
    Mä olen vakaasti päättänyt yrittää!
    Tule ihmeessä mukaan!

    VastaaPoista
  3. Tässä Nanossa on isona plussana juuri tuo aikaraja, joka (kuvittelisin) estää haahuilun ja liian viilaamisen ja pakottaa kirjoittamaan juuri niiden vaikeidenkin kohtien yli, jotta kirjoittaja todella pääsee maaliin (= vaadittuun sanamäärään) sovitussa ajassa. Ja hieoa on myös se, että periaatteessa sitä on voittaja kunhan selviää tehtävästä, lopputulokselle voi sitten vaikka nauraa myöhemmin! Tai kiikuttaa kustantajalle, heh :) Katsotaan!

    VastaaPoista
  4. Loistava asenne, juuri noin sitä pitänee asennoitua.Mun tavoite on se, että saisin juuri sen sanamäärän kasaan. Siellä on muuten oma Suomen foorumi... :)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"