24.11.2011

Siisti eteinen, mikä se on?


Eteisen piirongin päällinen on yksi hemmetin vaikea kohta kodissamme. Varsinainen murheenkryyni. Röykkiöittäin tavaraa, laskuja (hirmuisesti laskuja...), yksinäisiä sormikkaita, epämääräisiä avaimia, kirjastonkirjoja, R-kioskin dvd-vuokrausleimakortteja (jokaisessa yksi leima...), Herra Kameran latureita, linssejä ja ties mitä mustia möykkyjä, ulkotulia, tyttöjen jumppakamoja, pojun pieni puukko ja vuoltuja keppejä... ARGH!

Mutta siitä kaaoksestahan ei koskaan oteta kuvia. Vain niistä hetkistä, kun on kerrankin raivattu.

3 kommenttia:

  1. Lohduttavaa kuulla, että muillakin on tollasia "ongelma lipastoja". Meillä niitä rojupaikkoja on useampiakin!

    VastaaPoista
  2. Eteinen on kai vaikea jokaikisessä kodissa. Meillä siinä on yksi kaappi kengille. Kappas, se on liian vähän. Yksi naulakko takeille. Kappas, ei ne siihen mahdu. Yksi hylly toppapuvuille, pipolle, hanskoille, urheiluvälineille, sateenvarjoille yms. yms. välttämättömälle. Kappas, koko eteinen on jatkuva kaaos.

    Ja niille jotka sanoo, että eteinen on käyntikortti kotiin, sanon, että ei pidä paikkaansa. Eteinen on pakollinen kaatopaikka, jotta pääsee johonkin hieman seesteisempään. Toivottavasti.

    VastaaPoista
  3. Lammas: Juu, ei tämä valitettavasti ole ainoa ongelmakohta meilläkään :)

    Mine: Hyvin sanottu. En haluaisi kenenkään muodostavan meistä käsitystä pelkän eteisen perusteella! (Vaikka se saattaisikin osua aika oikeaan, ha haa!)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"