7.1.2012

Mitä sitten tapahtui


Katsoimme paljon elokuvia lasten kanssa, nyt päättyvällä joululomalla. Suurimman säväyksen ankanpoikasiin teki Sofia Coppolan Marie Antoinette. Ei ole kulunut päivääkään, ettei heidän kohtalonsa olisi mietityttänyt.
Kirjatoukalla oli bonuksena tallella myös syyskuun 2006 Vogue, jossa oli Annie Leibovitzin upea kuvasarja elokuvan tiimoilta.

Voguesta tulikin mieleeni, että kai bongasitte FST:llä dokkarin "The September Issue"? Jos ette, sen ehtii vielä katsoa Yle Areenasta. Aivan mahtava.

Toinen joululoman suosikki-dvd oli Woody Allenin "Midnight in Paris", ja kolmas "Illusionisti", joka kyllä lumosi lähinnä vain vanhemmat.

4 kommenttia:

  1. JEEJEE!!
    katsoin tuon 'September Issue' ja tykkäsin HURRJASTI!!!!

    Anna ja Grace olivat todella mielenkiintoisia ja dokumentti oli upea.

    ja onneksi Bobin mahaa ei muokattu ;)


    ja me myös ollaan katsottu joululomalla 'Midnight in Paris' ja tykkäsin siitäkin. Parisi näytti niin kauniille. minun viimeisestä Pariisin reissusta on varmaan 10 vuotta...

    VastaaPoista
  2. Elokuvat rauhoittavat ja auttavat jäsentämään omaa elämää. 12-vuotias tyttäremme yllätti valitsemalla Kellokosken Prinsessasta kertovan elokuvan joulupyhien katseluhetkeen. Se itketti ja puhdisti ja teki meistä armollisempia ihmisiä, ainakin muutamaksi päiväksi...Marie Antoinette on odottanut minua jo kolme vuotta kirjahyllyn päällä, nyt se täytyy nauttia kartongillisen bebeleivoksien kera!

    Kaunista Uutta Vuotta! t. Pia-Maria

    VastaaPoista
  3. Me katsoimme elokuvan sen ilmestymisen aikoihin ja se jätti palavan halun päästä Versaillesin palatsin puutarhaan. Toive toteutui viime keväänä - tarinoita joskus tulossa. Esikoisella oli edeltävät viikot ollut koulussa Ranskan vallankumous aiheena historiassa. Oli ollut selvästi mielenkiintoinen aihe, sillä hän oli meidän henkilökohtainen historioitsijamme sillä matkalla:).

    VastaaPoista
  4. Miikku: Samoin, pidin tosi paljon. Haluaisin dokumentin dvd:nä, siinä riittäisi katsottavaa useammaksi kerraksi. Miksei, oi MIKSEI, Voguen toimituksen työskentelyä voisi näyttää joka iltaisena realitynä jonkun kammottavan BB:n sijaan!

    Pia-Maria: Bebe-leivosten, tai Macaronsien kera! Ja julistakaapa kilpailu; se ken bongaa Converset ja huutaa ensimmäisenä HEP! saa vaahtokylvyn kakkutarjoilulla :) Kellokosken prinsessaan olen tutustunut vasta kirjana, josta pidin paljon. Elokuvan haluaisin nähdä myös.

    Mine: Me myös halajamme Versaillesiin. Ja meillä myös on molemmilla tytöillä ollut aihe käsittelyssä koulussa, joten kyllähän elokuva tekee kaiken sen elävämmäksi. Minullahan oli Ranskan hovi-buumi kesällä, joka alkoi Markiisi de Pompadourin elämäkerrasta...

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"