1.10.2012

Pieniä paheita







Niin, siis terveisiä viikonloppumatkalta yhdestä Euroopan trendikkäimmistä kaupunkilomakohteista, Helsingistä :)

Me tytöt satsasimme viikonloppuna kauneuteen ja hyvään oloon, ja tutustuimme mm. juuri Suomeenkin vihdoin rantautuneeseen Moroccan Oil'in hiusöljyyn sekä eko-kosmetiikkaan.

Saimme ihanaa opastusta Yrjönkadun Nudgessa Bio Naturen ranskalaisiin L'Atelier des Délices-ihonhoitosarjaan ja Kure Bazaar'in kynsilakkoihin. (Näistä lisää kunhan saan Pulpulta ja Pulinalta kuvia, Herra Kamerattomana kun Helsingissä vaelsimme.)

Olenkohan jäänyt jonnekin 8-vuotiaan tasolle tässä paperitarvikehimossani? Mutta kai niitä on hurjempiakin paheita, tässä säilyy sentään terveys, eikä kukkarokaan liikaa kärsi. Jos muistikirja silloin tällöin (ei sanaakaan!) pitää naisen tolpillaan, niin se sallittakoon, vai mitä!

Namuset ovat Nudgen herkkupöydästä ja pääosin luomua, ne sai poju tuliaisiksi.

Nudge, KLIK
Bio Nature, KLIK

2 kommenttia:

  1. Nuo muistikirjat ovat ihania, ajattelin käydä hamstraamassa niitä itselleni kun voisivat mukamas olla hyviä opetusmuistioita.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pariisi-vihko on Akateemisesta ja vihreä Notebook siitä violetista pokkari-puodista asemalla, mikä sen nimi nyt onkaan... Löysin muuten samasta paikasta hienon osoitelärpäkkeen matkalaukkuun, Pariisi-teemaisen :)

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"