8.1.2013

Lumi suli








Tytär tekstaa ensimmäisenä loman jälkeisenä päivänä koulusta: "Vikat tunnit matikkaa ja mantsaa, voiko päivä paremmin päättyä <3 !"
Ihanaa, kun on taas päivissä rytmi, ihanaa joogata, ihanaa syödä ruoka-aikoina, ihanaa mennä aikaisin nukkumaan. Ja tätä ei nyt usko kukaan, joka tunsi seitsentoistavuotiaan Kirjatoukan...

Olen aina inspiraation tilassa kokattuani ystävieni talossa, siellä, josta uudenvuodenillan kuvatkin olivat. Siispä sähläämään kotonakin omaa versiota tostadas-lättysistä alkaneen arjen kunniaksi:

Lataa pienelle, pyöreälle maissitortillalle korianterilla höystettyä tomaattisalsaa, avokadoa, pepperonia, punasipulia ja juustoraastetta. Laita toinen lätty päälle. Paahda painellen pannulla molemmin puolin (sulava juusto kyllä sitoo puolet yhteen!), leikkaa kahteen tai neljään osaan, ja tarjoa rapeat palat kuumana!

Askartelukuvassa Pojun lisäksi vanha kunnon broadsheet Hesari ja Tiger'in itsemaalattava kirahvi!

Nyt mennäänkin sitten pari päivää bataattikeitolla, hammaslääkärikäynnin sivutuloksena Kirjatoukan kielensyrjä on tikattu... Lempipäiväni tiistai, mitä oikein yrität sanoa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"