21.2.2013

Turha(uttava)a työtä
Päätin yllättää Herra Kameran ja kokeilla miltä näyttäisi makuuhuone alakerrassa. Raahasin ystävän avustuksella kaksi sänkyä rappuset alas, yhden sängyn rappuset ylös ja muutaman muun huonekalun siinä sivussa minkä minnekin. Meinasin tuupertua väsymyksestä, varsinkin kun ymmärsin aika pian, ettei homma toimi. Vilautan nyt tilannetta teille kuitenkin, ennen kuin kohta mennään taas, sänky selässä, itku kurkussa ja turhautumisen tappava piikki lihassa tuosta kapeasta ovesta loputtomiin portaisiin...

8 kommenttia:

 1. Mäkin saan välillä vastaavia kohtauksia ja aina ne eivät tosiaan ole hedelmällisiä. Voimia raahaamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin vastaavia kohtauksia saatu, onpahan aina kokeilut niin tietää. Raskasta, voimia sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Jep, tiedän tuon tunteen. Kerran siirsin valtavan vaatekaapin seinustalta toiselle. En ymmärrä itsekään miten. No, ei ollut hyvä. Ja eikun takaisin. Onneksi en päättänyt kokeilla sitä alakertaan:).

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa niin tutulta, täällä saa huonekalut kyytiä ihan alvariinsa. Ja vähän väliä kiroan painavia huonekaluja ja rappusia!! Todella turhauttavaa, jos lopputulos ei miellytäkään.. Voimia!
  Tiina

  VastaaPoista
 5. Kai meillä kaikilla on vastaavia kokemuksia. Pieni masennustauko - ja sitten jatketaan taas!
  Mu

  VastaaPoista
 6. No voi ei! Näyttää kyllä hyvältä mut tiedän ton tunteen kun päivän päätteeksi huomaa että on lyöny kirveensä kiveen ;) Bjaska homma!

  Löytykö se munakuppi? Sitä vaan kun mulla on 2 samanlaista, anoppivainaan peruja ja kauniita kun korut!

  VastaaPoista
 7. Ihania olette, kun kannustatte ja tsemppaatte! En jaksanut heti siirtää sänkyjä takaisin, ehkä tänään. Tai huomenna. Se on sanottava, että nukumme kyllä uudessa paikassa sikeästi kuin pienet possuset. Tosin sehän ei kyllä ollut pääasiallinen tarkoituksemme, kun omasta makuuhuoneesta hetkellisesti haaveilimme ;)

  Sanna, munakuppia ei näy, ei kuulu?! Epäilen vahvasti, että se on jollain Pojun ukkelilla kypäränä... Ihanko oikeasti sinulla on samanlainen, tai siis vieläpä kaksi! Onnen tyttö! Sido ne narulla jaloistaan patteriin, ettei käy niinkuin minulle... :)

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"