9.3.2013

Kimppakivaa






Niinhän siinä kävi, että toi mun toinen mies, toi Herra Kamera, se hankki mulle ihan ikioman Mammutin!

Ei, tämä ei ole mikään maksettu "blogiyhteistyö". Mikään kirjakustantamo tai muu taho ei toimita eikä ole toimittanut mulle Jörn Donneria kokeiluun. Valitettavasti.

6 kommenttia:

  1. Nyt oli pakko tulla kurkistamaan kesken pihatouhujen että mitä täällä touhutaan...hyvähyvähyvä Herra Kamera! Propsit siitä että pitää naisensa tyytyväisenä ;)

    VastaaPoista
  2. Voi Kirjis... Onnittelu omasta Jörnistä :) Annathan oman Jörkkasi vaeltaa yhtä hulvattomasti kuin laina-Jörkan... Yksi lempileffoistani on Amelie, jonka sivujuonteessa pihatonttu lähetetään seikkailemaan maailmalle ja se lähettää Amelien isälle aina kortin jostakin jännittävästä kohteesta, kortin jossa itse on kuvassa. Jotenkin tällainen esineellistetty huumori näköjään vetoaa muhun :)

    Tänään laitoimme kotona pihviä ja salaattia ja mietin aikaa vuosi sitten, kun laitoimme teillä pihviä ja salaattia. Vuosi sitten Hanko oli jäinen ja tuulinen, satoi vettäkin. Täällä Helsingissä on tänään lumista ja jäistä, aurinko paistoi upeasti - kunpa se jo lämmittäisikin. Terveiset siis täältä kinosten keskeltä, kevätkaihoisin ajatuksin... -tuulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooi, Jörkka ja pihatonttu, mitä siitä seuraisikaan! ;)

      Nyt on Hangossakin ilma kuin morsian, Bearnaisekastike hallussa ja Highland-entrecôte hyvin riippunutta. Pitäisikö ottaa uusiksi? :) Ihanaa hääpäivää teille!!

      Poista
    2. No kyllä! Ehdottomasti pitäisi ottaa uusiksi!

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"