16.5.2013

Mrs. Jones poppailee

Haloo Helsinki! Suosittelen huomenna perjantaina 17.5. piipahdusta Mrs. Jonesin eli Jonnan pop up -puodissa Tehtaankadulla, Petri's Chocolate Room'in tiloissa.

Jonna on kaikkien ihanien nettiputiikistakin tuttujen tavaroidensa kanssa paikalla klo 14-19. Maailman suloisin Pariisi-mukini on Mrs. Jonesin valikoimasta, samoin kuin huikea ankkurihuivi, ja muutama muukin viime aikainen villitykseni... äläkä vain unohda minttuteetä!

Kirjatoukan suosikit Mrs. Jonesin shopissa:
- Famille Summerbellen Pariisi-kangaskassi, maailman mahtavin kirjastokassi, tai joogakassi, koska se on iso, kestävä ja siinä on leveät kantohihnat! Ja kylkiä koristaa Pariisin kartta <3
- Pariisi-muki, sen nimikin on Un dimanche à Paris, ja aamukahvi nyt vain maistuu siitä paremmalta. (Mutsi, tämä on nyt sellaista OHUTTA posliinia!)
- Tine K -tuoksukynttilä, White Tea & Ginger
- Becksöndergaardin ankkuri-huivi, joka on tarpeeksi suuri, silti ihanan ilmava (silkkiä ja ohutta villaa). Ja hei raitaa ja ankkureita, mitä tyttö voi enempää huivilta vaatia? Aivan ässä, koteloidun tähän yöksikin.
-Korallinvärinen Granny-purse, hankintalistallani, se olisi juuri se riittävä väriläiskä muuten niin mustassa garderoobissani. (Se, ja se Minni Hiiri-rusetti!)
- Pernille Corydon-korut, zenmäinen rannerinkula, ja kaulakorujen tähdet.
- Se kuuluisa minttutee...
- Te tiedätte suhteeni muistikirjoihin, joten  - klik
- Katselen myös sillä silmällä Nest Factoryn rantapyyhkeitä ja vintage-huiveja. Kesäelämään.

Lue lisää ja tutkaile tavaravalikoimaa jo etukäteen: Mrs. Jones Lifestyle Shop


                                                               ***BLOGIYHTEISTYÖTÄ***

2 kommenttia:

  1. Suklaapuodin tädin suosikkeja taas huivit, korut, kirjanmukit ja sanoinko jo ihanat huivit ;)... Tervetuloa kaikille. Tarjolla suklaatia ja houkutuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä oli vissiin hyvä päivä, iloitsen! Harmi, etten päässyt mukaan, rakastan suklaitanne, ja himoitsen macarons-leivoksianne...

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"