22.10.2013

Kurkistus Taiteilijaresidenssiin, osa 4




Hiukan ovat taas huonekalut liikahdelleet Taiteilijaresidenssissä, eli vierastalossamme. Kirjoituspöytä päätyi valoisampaan paikkaan, josta sen voi helposti kääntää kokonaan kohti suuria lasipariovia ja pihamaisemaa tiiliseinineen ja vanhoine vaahteroineen, jos kirjoittelija niin tahtoo.

Sängyt ovat välillä yhdessä, välillä erillään, riippuen siitä yöpyvätkö residenssissä rakastavaiset vai ystävykset. Vanha matka-arkku toimittaa joka tapauksessa yöpöydän virkaa, ja kätkee sisäänsä varapeitteet ja -tyynyt.

Kannan vierastaloon vinoja pinoja kirjoja ja omasta mielestäni kiinnostavaa esineistöä, ja sitten taas niitä takaisin pihan poikki, kodin puolelle. Yritän olla täyttämättä Taiteilijaresidenssiä tavaralla, rehottakoon se runsaudensarvi rauhassa täällä meillä. Vieraat saavat nauttia seesteisestä ja siististä tunnelmasta.

Pitäisikin nappailla teille pitkästä aikaa parit kuvat myös kylpyhuoneesta, saunasta, keittiöstä ja pikkulasta, jossa vierailija kohtaa yllättäen normandialaisen hiekkarannan raidallisine uimahuoneineen... Mitä kaikkea valokuvatapetilla voikaan saada aikaan!

Musta korituoli ja vanha matka-arkku ovat Villa Himasta, villapeitto Ditt & Dattista ja sininen päiväpeitto Helsingin S.A.L.I.sta. "Matto" on taiteilija Heikki Kukkosen käsialaa.

5 kommenttia:

  1. Tuskailin just syyslomalla meidän vierashuoneen kanssa ja ajattelin teidän residenssiä. Miten ois makeeta jos raaskis antaa Pikkutalon vieraiden käyttöön. Tuo residenssi on AIVAN IHANA! Hyvät feng suit ja pasaatituulet välittyy kuvista! Heitin muuten edelliseen postaukseenkin pienet terkut sulle :)

    VastaaPoista
  2. Aivan tosi tosi ihana residenssi!

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"