7.11.2013

Pimeet pannarit


Ihme, tää on IHME!

Ilmeisesti kaikki maailman ihmiset jo ovat kokeilleet kahden ainesosan lettuja eli banaanipannukakkuja, mutta minulle tämä taivas aukeni vasta eilen illalla. Jos jossain kiven kolossa lymyää kaltaiseni myöhäisherännäinen, niin kerrataan vielä:

Tempaise sauvasekoittimella tai blenderissä munia ja banaaneja - suhteessa yksi banaani ja kaksi kananmunaa* - ilmavaksi vaahdoksi ja paista pannulla voissa miedolla lämmöllä pieniä lettusia. Nauti marjojen, turkkilaisen jogurtin ja vaahterasiirapin kera. Oooooh, miten hyvää!

*Meitä oli kuusi syöjää, ja tein taikinan 3 banaanista ja 6 kananmunasta. Kaikki meni, ja viimeisestä tapeltiin.

6 kommenttia:

 1. Myöhäisherännäinen havahtui juuri. Tätä kokeilen isänpäiväaamuna! Kiitos kirjatoukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan :) Muista: Ilmava taikina ja pieni paistolämpötila!

   Poista
 2. En ole ennen kuullutkaan banaanipannukakuista, mutta tänään voisin kokeilla iltapalaksi lapsille - köh... Kaksi huolestuttavan tummunutta banaania on tuossa hedelmälautasella. Vanhojen merkkien paikkansa pitäessä niiden loppusijoituspaikka olisi muutoin bioroskis. Meillä tykätään banskuista vähän vihreinä, korkeintaan kolmella ruskealla täplällä. ;) tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt koittaa täplikkäiden banaanien aika! Tässä nimenomaan, kuten naisissakin, pätee periaate mitä kypsempi, sen parempi! Nauttikaa! :)

   Poista
 3. Apua! Pakko kokeilla viikonloppuna!!!!!

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"