25.3.2014

Coffee table books


Jos minulla onkin paijattavan ihania kirjoja täällä kotona, niin näkisittepä Herra Kameran studion!

Melkein kaikki taidekirjamme ovat siellä, ja lisäksi Kamera on kasvattanut valokuvakirjakokoelmaansa vuosikausia.  Mutta kirjasta ei ole iloa, jos se ei ole käsien ulottuvilla, valmiina selailtavaksi.

A coffee table book needs a coffee table, right?

Studiolla on kaksi komeaa peltipintaista pitkää pöytää, yksi sohvapöytä ja kaksi ikivanhaa ja kulunutta senkkiä vanhalta pyöräkorjaamolta, mutta nyt siellä on myös tämä häkkyrä.

Herra Kamera sai Paku-Villeltä kuvauksiin vanhan lavakehikon saranoineen. Kun kuvaukset olivat ohi, teki hän lautarämiskästä pöydän asentamalla alle Mannerin pyörät ja päälle Hangon Lasin lasilevyn.
(Mannerin pyörissä on muuten semmoinen hauska linkki meihin, että talo, jota kodiksemme kutsumme, on alunperin Mannerin pajaksi rakennettu, yli 100 vuotta sitten... Tehdas toimii Hangossa edelleen, ja on oikein arvostettu kuljetuspyöräratkaisuihin erikoistunut yritys!)

Me olemme intohimoisia Seinfeld-faneja. Pahimpina stressivuosina sarja todennäköisesti pelasti meidän henkemme, kun heräsimme yöllä sudenhuudon aikaan henkeä haukkoen ja katsoimme pari jaksoa pahimpiin pelkotiloihin. Ja mitä siitä sitten? No sitä, että Kramerhan kerran kehitteli "a coffee table book about coffee tables".

Herra Kameran studio on vuokrattavissa kokouskäyttöön. Kirjojen hipelöinti sisältyy hintaan :)

Most of the books ordered from Mendo, Amsterdam, also seen in this blog post.

3 kommenttia:

 1. Hei...mikä kirja on kyseessä, jossa Depp poseeraa ilman paitaa?
  INterested

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysäisen Herra Kameralta, palaamme asiaan!

   Poista
  2. Kirja on tämä: http://www.amazon.com/Patrick-Demarchelier/dp/3865217362

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"