29.4.2014

Pyree sen teki




Juhlimme Herra Kameran syntymäpäivää jo sunnuntaina, ihan pihalla. Sankari sai valita ruoan, ja toivoi parsarisottoa. Minusta me olimme syöneet parsarisottoa noin kaksi viikkoa putkeen, joten teki mieli etsiä jotain uutta säväystä vanhaan tuttuun versioon. Ja voi pojat minkä reseptin löysinkään!

Risotossa keimaili minttu ja sipsutteli sitruuna ja koko hässäkän kruunasi parsapyree . Paahdoin kuumalla valurautapannulla annoksen päälle asettuvat parsat.

Vasta myöhemmin huomasin, että resepti oli Kiran, siis Kira Åkerström-Kekkosen, jota pidän jo lähisukulaisenani, sen jälkeen kun he Herra Kameran kanssa punnersivat ilmoille ja iloksemme ihanimman kesäruokakirjan "Auringon maku". Ei ihme, että risotto oli parasta ikinä, Kira on truly nero. (Olemmehan samaa sukua :))

Kakku oli kaupasta ja te tiedätte kyllä miksi. Vadelmat osasin laittaa ihan itse.

Reseptin löydät HS:n Ruoka-sivuilta, ole hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"