15.5.2014

Do not disturb, Donna


Meillä on Herra Kameran kanssa kahdenkeskinen Helsinki-viikonloppu edessä. Ja mitä tekee mies. Huutelee Facebookissa, että onko kenelläkään lainata Donna Tarttin Tikliä, kun se on kirjakaupasta loppu.

Siis kyllä huomaa, että ollaan keski-iässä ja kaksikymmentä vuotta styylattu. Emme me ennen tuhatsivuisia kirjoja ehtineet lemmenlomalla lukea!

Kuva: Aamiainen huoneeseen, à la Hotel Klaus K. Klaus Koohon liittyvätkin päivän mielenkiintoiset hotelliuutiset.

9 kommenttia:

 1. Ilmeisesti Klaus Koon munakupit ovat myös lähteneet muualle, ehkä jonkinlainen laaja munakuppikongressi pidetään jossain maailmassa? ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, munakuppikonferenssi, siellä haluaisin olla minäkin!

   Poista
 2. Teimme mahtavan kahden viikon automatkan Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan. Meillä oli tietysti vino pino kirjoja mukana mutta paksuin oli 544-sivuinen Jari Tervon Myyrä. Totesimme, että se oli ensimmäinen (ja todennäköisesti viimeinen) hänen kirjansa, jolle suomme aikaamme. Tylsää kikkailua. Ehdimme lukea kaikki mukanaolleet kirjat mutta mehän olemmekin olleet yhdessä yli 50 vuotta ja siitä aviossa 45. Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minäkin kirjoja kanniskelen kaikilla reissuillamme, ja vieläpä pinokaupalla. Eihän voi tyttö tietää mitä ämilläkin hetkellä tekee mieli lukea! Aamulle on eri kirja kuin illalle, ja päiväunikirjat vielä erikseen. Jari Tervoa en ole lukenut ollenkaan, ja ilmeisesti ei nyt ole niin tarviskaan. Onnea teidän yhteiselollenne, yli 50 vuotta osoittaa jo rakkauden lisäksi vahvaa yhteishenkeä. Monia mukavia matkoja tulevaisuudessakin!

   Poista
 3. Minä jo säikähin, että teillä on noin prameat aamupalat kotosalla! Lohi kruunaa kaiken. Ja nuo hopeanväriset kannut.
  Niin, 20 vuotta on jo aika saavutus. Ei pahempia villityksiä lienee vielä kummallakaan?
  Heitä kirja piiloon, jos se jostain ilmestyy! Nauttikaa elämästa ja seikkailkaa öisesssä kaupungissa!

  NIkadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei, kotona mennään ruisleivän vakavuudella, ehkä juustopala päällä. Hotellissa sitten herkutellaan senkin edestä! 20 vuotta on työvoitto, ja olemme toistaiseksi villinneet vain toisiamme. Kirja änkesi mukaan, mutta ei häirinnyt seikkailuja :)

   Poista
  2. Mahtava kuulla. Olette upeita!

   Nikadora again.

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"