12.7.2014

Kahvilla, vai matkalla
Hotel Klaus K on tarjonnut jo vuosia Helsingin yhdeksi parhaimmista valittua aamiaista. Nyt vieras on mennä ihan mutkalle kun aamiaisia onkin yhtäkkiä kaksi; se perinteinen vahva kotimainen, sekä alakerran Ravintola Toscaninin italialainen.

Viime reissullamme pääsimme ensimmäistä kertaa testaamaan italian herkkuja. Voi kyllä, rakastuin! Jos aamiaisella saa valita keittiöstä pöytään kannettuna varta vaste valmistettua munakasta tai munakokkelia, niin silloin ollaan aika lähellä Kirjatoukan taivasta. (Taivaasta puheenollen, olimme maailman ensimmäiset asiakkaat Klaus K:n Skylofts-kattohuoneissa, mutta siitä lisää myöhemmin!)

Marmoripöydän ääressä, pitsiverhojen varjossa, oikein mieluisassa miljöössä Bulevardin vilinää seuraillen valitsin listalta pinaatti-juusto-omeletin ja hain seisovasta pöydästä sen rinnalle italialaisia kinkkuja ja makkaroita. Juustoakin, hyvää leipää. Jälkiruoaksi vielä aprikoositorttua. Tavallinen kahvi kuuluu toki aamiaisen hintaan, mutta tilasin cappuccinon.

Aamiaisen hinta ilman yöpymistä on 25 euroa, majoittuville se sisältyy huonehintaan. Toscanini tarjoaa nyt tutustumisetuna uutta aamiaista kaksi yhden hinnalla (yhteensä 25 euroa) maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin, ajalla 14.7.-30.7. Suosittelen pistäytymistä, se vastaa melkein yhtä pientä lomamatkaa!

2 kommenttia:

  1. Näissä kuvissa on tunnelmaa! Pitsiverhot tuovat sopivasti suojaa ja romanttista italialaista tunnelmaa. Ja aamupala kuulostaa houkuttelevalta.

    VastaaPoista
  2. Kirjatoukka, Kiitos tästä hyvästä vinkistä! Herkullinen aamiainen viimeisenä lomapäivänä ennen paluulentoa kotiin. Jäimme kaipaamaan aurinkoa ja helteitä Hangossa!

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"