11.8.2015

LANGØ LOVE

Meidän kesäkaupallamme on myynnissä LANGØ-pellavalakanoita. Olen niitä hypistellyt koko heinäkuun ja nyt ostaa paukautin hiekanväriset pussilakanat ja tyynyliinat sekä kaksi mustaa tyynyliinaa vierastaloomme, Taiteilijaresidenssiin.

Petasin sängyt ja naureskelin itselleni; huomasin olevani hiukan kateellinen omille vierailleni. Niin ihanasti raskas mutta ilmava pellava hulmahteli ja väri oli pehmeä ja luonnollinen. Mustat tyynyt tekivät napakan säväyksen Bellevuenrannan värisessä vuoteessa.

Mrs Jonesilla on pellavalakanoita hiekan lisäksi saatavilla väreissä vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta. Samoissa väreissä löytyy myös sohvatyynynpäällisiä. Saariston värit ovat vartavasten Mrs Jonesille valitut, muita värejä löytyy merkin omilta sivuilta. Ne mustat pussilakanat, oi kuinka komeat ne ovat, huomaan pidättäväni niiden kohdalla aina hetken hengitystä...

Mrs Jones Hanko Hangö on avoinna viimeistä viikkoa, lauantaina 15.8. pakkaamme kauppapäivän päätteeksi loput tavarat, nostamme hyllyt ja rekit sunnuntaina pakettiautoon ja heilutamme Haukilahteen ajeleville hyvästit. Mrs Jones palvelee lakanakaupoista haaveilevia ja muita kauniiden asioiden ystäviä ympäri vuoden Espoossa, osoitteessa Ukkohauentie 11-13. 

4 kommenttia:

 1. Pellavalakanat on kyllä semmoista arjen luksusta, mistä tykkään. Mutta piti kysymäni tuosta sängyllä olevasta kirjasta - mitä tykkäät? Olisiko hankinnan arvoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään! Tämmöisiä kirjoja jaksan selailla moneen kertaan, aina tarttuu silmään jotain uutta ja inspiroivaa.

   Poista
 2. Mummolan pari pellavakäsipyyhettä nimikirjaimilla ovat aarteitani. Oi kun kesä katosi äkkiä, enkä nyt pääsekään moikkaamaan enää kaupalle...snif ;(
  Mutta ihana kesäkauppiuus oli sinulla varmasti tänä kesänä!

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva kesä, puotielämä on ollut ihanaa, eikä vähiten mukavien asiakkaiden ansiosta.

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"