31.10.2015

Aika paljon kaikkee


Mä meinaan oikeasti pamahtaa, kun olisi niin paljon kerrottavaa eikä aikaa juuri ollenkaan. Koko Ranska nyt taas tietysti, ja Ranskan tuliaiset (no okei, muistikirjoja, älkää sanoko sanaakaan!), ihan hirveästi raportoimattomia kulttuuririentoja (varaa liput Billy Elliottiin ennen kuin se päättyy!), uusia kirjoja, uusia lehtiä (voi miten makeita numeroita nyt on ulkona, Louise Bourgeois-fanit marssivat nyt heti ostamaan Ranskan Elle Decorationin numeron 240, Novembre 2015 tai kliksuttelevat itsensä tänne), miten perhevastuut jakautuvat eli asiaa naisista ja miehistä, uutta taidetta kotona, Creative Hanko-tempauksia (jos olet maanantaina Hangossa, niin tule klo 13-18 välillä pyörähtämään Hangonkylänsatamassa, en voi kertoa enempää!), mielenkiintoinen (NOT approved by Herra Kamera) teoriani rahasta, kirjeeni Jarelle ja VilleGallelle, Hangon Elokuvajuhlan antia (kuusi leffaa nyt takana, muutamat vielä edessä, on muuten jo jasso varsin puuduksissa tässä vaiheessa!), mitä tapahtuu kun suomenkielinen lapsi käy ruotsinkielistä koulua, miten elokuva Arvottomat vaikutti käsitykseeni elämästä ja miten tässä kappaleessa sanotaankin niin hyvin että "ei tärkeää se ole mä miksi lähden, on tärkeää vain se mä miksen jää", muinainen matkani yksin kolmen pienen kanssa Bretagneen, josta tunnen pakottavaa tarvetta keskustella kanssanne, Herra Kameran uuupeat uudet kengät, Beat Hotel ja muut asiat, joista olen viime aikoina kiehtoontunut, mielenkiintoinen teoriani ihmeistä (elämäni on NIIN ihmeellistä), boeuf bourguignon ja fariinisokerissa kieritellyt salottisipulit, kaikki teidän kuukauden päivät sitten esittämänne toivepostausaiheet, mitä postikorttitempaus kertoi minulle blogimme lukijoista, ihana lakana-aiheinen yhteistyöjuttu, huimat kotikuvaukset meillä ihan pian, synnynnäisestä matkanjohtajaominaisuudesta ja sen rasittavuudesta (tunnustan kaiken), yhdestä taiteilijatalosta, joka on myynnissä Hangossa (mikseivät kaikki maailman ihmiset asu Hangossa??), olenko mä kertonut, että puhun aika hyvin myös espanjaa?...

Haistatteko savua? Se nousee korvistani.

Puuh, palaan, jaksattehan odottaa, että tuuli vähän tyyntyy?

Muistakaa Creative Hangon seuraava etätyöpäivä, tai "yhdessä tekemisen työpäivä" perjantaina 6.11.!!

Kuvituksena kaksiosaisen ranskalaisen sarjakuvan "Lulu femme nue" kannet. Näin juuri leffafestareilla sarjakuvasta tehdyn samannimisen elokuvan, ja ...kyllä, pidin siitä. Tulikin jotenkin mieleeni vielä Kati Outinen ja kuinka käsittämättömän taitava näyttelijä hän onkaan ja... ei, nyt lopetan. Kuulemiin ihan pian!

11 kommenttia:

 1. Koska en harrasta mitään liikuntaa, koskaan, otan tämän kuntosalikäyntinä. Sen verran hengästyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tässähän olivat vasta harrasteet, töistä en vielä kirjoittanutkaan. Minäkään en harrasta koskaan mitään liikuntaa, jeah!

   Poista
 2. Junaliput ostettu! Odotan innolla 6.11 & ja lisää ranskanjuttuja!

  VastaaPoista
 3. Arvottomat, Bretagne, Etelä-Ranska, Hanko, taide ja pari muuta juttua jotka saa mut epäilemään että olet salattu pikkusiskoni. Pitäiskö tarkistaa?
  t. Olli

  VastaaPoista
 4. Ja mä marssiin sitten ostamaan (valitettavasti vasta seuraavalla kaupunkireissulla) tuon sisustusellen. Jos Tampereelta enää saa mistään...tällä mennyt ihan surkeaksi tuo(kin) tarjonta.
  Tietenkin myös Ranskan raporttia odottelen, mutta ymmärrän ruuhkan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se on hyvä Elle, toivottavasti löydät! Ranskaa pukkaa kohta <3

   Poista
 5. Ihanaa ihanaa, kiva kun on mitä odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se hyvä puoli tässä on, etteivät aiheet ainakaan kesken lopu! Tosin minustahan ei taas sitten tiedä, että millä tuulella olen. Ollapa vähän tasaisempi luonne eikä tämmöinen tuulella käyvä...

   Poista
  2. sama homma täällä, ois vähän helpompaa ja enempi rahaa :P

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"