21.4.2016

Hyvän olon hoitoja Hangossa

Camilla, Carita ja Sari Mommy & Me:stä
Hankolaiset ja Hangossa vierailevat huomio! Bulevardille on avautunut yhden hoitohuoneen kokoinen, pikkuruinen hyvänolon keidas, jo Helsingissä ja Kauniaisissa palveleva Mommy & Me.

Nimestä huolimatta Mommy & Me palvelee ihan kaikenlaisia asiakkaita, vaikka äitien, lasten ja lapsiperheiden asiat ovatkin tarjonnassa erityisen hyvin huomioitu. Minä olen hiippaillut kotikatuni toiseen päähän jo hierottavaksi ja homeopaatille, ja ensi viikolle varasin ajan vyöhyketerapiaan. Muistathan jutun "Totuus kutuviikonlopusta", etsin lempeitä keinoja raivottaren kesytykseen...

Mommy & Me:n nettisivuilta löydät tarkemmat tiedot kaikista mommyandmeläisistä sekä eri hoitomuodoista ja palveluista, jotka uuden toimipisteen myötä ovat nyt hankolaistenkin ulottuvilla.
(Tarkista hoitojen saatavuus paikkakunnittain kunkin tekijän alta, kohdasta "Vastaanotto".)

Kuvassa keskellä hymyilevä Carita on myös ystäväni. Hän on niin hellä, hauska ja sympaattinen, että veikkaan sinunkin haluavan ensitöiksesi heittäytyä hänen syliinsä kun tapaatte. Sinne vain rohkeasti, antaudu mahtavan tiimin hoidettavaksi ja hellittäväksi, vaikka koko perheen voimin!

Mommy & Me Hanko
Bulevardi 19
045 164 8339

Kuvassa: Camilla Lundqvist (homeopatia), Carita Viklund (tunneterapia, perheterapia sekä hierontahoidot) ja Sari Vannas (personal trainer-palvelut, synnyttäneiden fysioterapia sekä seksuaalineuvonta).

5 kommenttia:

 1. Vinkki raivottaren kesytykseen: Bioteekin Vitamore - Naisen hyvinvointiin. Tämän täsmätuotteen pakkauksessa luvataan jelppiä muun muassa hormonitasapainoon, hedelmällisyyteen ja vanhenemismuutosten hidastamiseen. Itse raahauduin meneillään olevan kierron raskaimmassa vaiheessa anelemaan apua Lifen liikkeeseen ja tämä paketti minulle tyrkättiin kouraan vuolaiden kehujen saattelemana. Hyvä kaikenikäisille naisille, erityisesti PMS-vaivoihin.

  Nyt kun nelikymppiset ovat lähempänä kuin kolmikymppiset, on homma itselläni vain pahentunut. Tätä tukevat myös tutkimukset: Iän myötä PMS-oireiden on todettu voimistuvan. Kiristää, puristaa, turvottaa, ahdistaa, särkee, ärsyttää, nälättää, väsyttää, v****aa, oksettaa ja mainitsinko jo, että SÄRKEE? Pahoittelut avautumisesta, tämä on kuitenkin myötäelävä sellainen! Mutta nyt ilouutiset: Vitamore tuntuu oikeasti auttavan! Oli se sitten kemiallista tai placeboa, samapa tuo. Tästä tuli nyt vakiokamaa mun kaapissa!

  VastaaPoista
 2. Hei täälläkin epämääräisesti oireillut vanha lehmä ( me, not you!), joka haluaa tuohon särkyyn antaa yhden vinkin. Itse vahingossa havaittu.

  Jos jaksat venytellä jalkojasi hetkisen joka ilta, (jos on viikon tai parinkin tauko, särky palaa heti jalkoihin kolottamaan) ,niin kummasti auttaa.
  Jokin kireys ilmeisesti saatava reisistä ja pohkeista rennoksi.
  Samalla se perusliike, jolla saa selän samalla venytettyä, eli sormet lattiaan jalat suorana seisten. Siinä kaikki.
  Jollei innostu rentouttamaan lihaksiaan vielä enemmän ÷)

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen taas palannut vanhaan hyväksi havaittuun tapaan, eli luen aamulla Hesarin lattialla. Samalla tulee venyteltyä kuin huomaamatta, ja se todellakin auttaa!

   Poista
 3. Hyvä Kirjis! Seuraavaksi jalat niskan taakse ×=)

  Nikadora

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"