24.1.2012

Kik- eli kahviherne :)


Herra Kameran valokuvaajansydän nyt kyllä kärsii, kun napautan tänne pari ikivanhaa kännykkäotostani, mutta teen sen vain siksi, että saisin kuvituskuvaa aiheelle "Rakkauteni kikherneitä kohtaan". Kuvissa kikhernepihvit ja kikhernesalaatti, ja tänään tehdään hummusta. Jos olet hummus-aloittelija, niin katsopa Dirty Kitchen Secrets'in sivuilta hyvä pieni hummusvideo. Ja samalla voit poimia muitakin houkuttelevia libanonilaisreseptejä kelkkaasi, pakkaspäiviä piristämään!

2 kommenttia:

  1. Kerro resepti kikhernepihveille! Haluan syödä niitä.

    VastaaPoista
  2. Aiju! Tein muistaakseni pihvit suurinpiirtein tämän Hesarin ohjeen mukaan:

    http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Kikherne-porkkanapihvit/1135263006647.

    Jätin kyllä jauhot pois, ja paistoin pannun sijaan uunissa, ja mausteissa varmaan villiinnyin totuttuun tapaani hiukan inspiroimaan :)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"