26.3.2013
Agenttitehtävä suoritettu
Chili-suklaakakun resepti on nyt selvillä, kiittäkää Kirjatoukkaa!
200 g voita
3 dl sokeria
2 munaa
Vaniljaa
Chiliä
Sulata voi, vatkaa joukkoon sokeri ja munat. Mausta vaniljalla ja pieneksi pilkotulla tuoreella chilillä. Chilin määrä riippuu tietenkin chilin lajikkeesta ja tulisuusasteesta. (Meidän iso porukkamme teki kakun 2,5 kertaisena, ja siihen käytettiin 2 punaista chilipalkoa. Potkua olisi voinut olla enemmänkin!)
Sekoita toisessa kulhossa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta (ehtaa)
1 tl leivinjauhetta
Sormisuolaa
Yhdistä seokset, pilko joukkoon vielä kourallinen tummaa suklaata paloina ja kumoa hela hoito matalaan ja laakeaan, leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Päällekin voi roippaista suklaamuruja, kerranhan sitä vain eletään! Paista 175 asteessa noin 15 min. Kakku saa olla sisältä notkeaa.
Mangokastike
Jos et saa oikeasti kypsiä ja makeita mangoja, niin käytä tölkkimangoja...
Soseuta mangot
Mausta limemehulla, mintunlehdillä ja tarvittaessa sokerilla.
Pehmeä vaahto syntyi vatkatusta kermasta ja mascarponesta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tur att jag just har ätit. Hade annars dräglat ihjäl mig....
VastaaPoista