2.7.2013
Poutapäiviä Provencessa, osa 1, eli aloitetaan aamiaisella
Jospa aloitamme aamiaisella? Istu kuule tuohon Herra Kameraa vastapäätä, minä kannan sinulle kulhollisen maitokahvia, kreikkalaisella jogurtilla ja hunajalla täytettyjä meloneita, juustoja, aprikoosihilloa, isoja luomumunia, Normandian merisuolavoilla siveltyjä paahtoleipiä, appelsiinimehua ja mansikoita. Eihän sinulla ole kiire minnekään? Jos ehdit istua ja odottaa kuinka maa lämpeää viileämmän yön jälkeen, tunnet kuinka rosmariini alkaa tuoksua laaksossa. Mehiläiset hääräävät laventelitupsujen yllä, naapurin kissa kiertää pöydän jalkaa. Nojaa taaksepäin, kurota itsellesi vielä yksi mansikka, me kerromme sinulle kaikesta mitä olemme nähneet ja kokeneet.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ai nytkö se alkaa? Seuraamme jännityksellä ja ihastuksella!
VastaaPoistaNyt alkaa, hissukseen :) Toivottavasti tykkäät!
PoistaBuhuu, silmäni kostuvat jo aloituksen ihanuudesta! Kiitos kutsusta, tulen mielelläni kuuntelemaan lisää! -tuulia
PoistaKiitos Tuulia, ihanaa kun haluatte kuulla <3
PoistaKurotin jo mansikan ja nojaan taaksepäin (laventelipelto vain puuttuu) odottelemaan lisää ihania tarinoitasi ja Tomin hienoja kuvia. T Tytti
VastaaPoistaKiitos Tytti, kauniisti sanottu!
PoistaMÄ ITKEN TÄÄLLÄ !!!!!
VastaaPoistaNiin on tiedätkö sanonut moni muukin, mihinköhän osuin tuolla tekstilläni? Ihanaa on tietää, että te tavoitatte sen tunnelman, jota yritän teille kiihkeästi välittää <3 Kiitos.
PoistaIhanaa, että olette takaisin kotona ja täällä, minua viihdyttämässä :)
VastaaPoistaLiina
Täällä ollaan! On vain niin huiman ihanaa ja vilkasta olla taas Hangossa, että matkakertomusta saattaa pukata aika hissukseen :) Kun ei malttaisi olla koneella ollenkaan! Kaikki hyvin siellä? Palleroinen kasvaa kuin pavunvarsi?
Poista