2.7.2013

Poutapäiviä Provencessa, osa 1, eli aloitetaan aamiaisella
Jospa aloitamme aamiaisella? Istu kuule tuohon Herra Kameraa vastapäätä, minä kannan sinulle kulhollisen maitokahvia, kreikkalaisella jogurtilla ja hunajalla täytettyjä meloneita, juustoja, aprikoosihilloa, isoja luomumunia, Normandian merisuolavoilla siveltyjä paahtoleipiä, appelsiinimehua ja mansikoita. Eihän sinulla ole kiire minnekään? Jos ehdit istua ja odottaa kuinka maa lämpeää viileämmän yön jälkeen, tunnet kuinka rosmariini alkaa tuoksua laaksossa. Mehiläiset hääräävät laventelitupsujen yllä, naapurin kissa kiertää pöydän jalkaa. Nojaa taaksepäin, kurota itsellesi vielä yksi mansikka, me kerromme sinulle kaikesta mitä olemme nähneet ja kokeneet.

10 kommenttia:

 1. Ai nytkö se alkaa? Seuraamme jännityksellä ja ihastuksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa, hissukseen :) Toivottavasti tykkäät!

   Poista
  2. Buhuu, silmäni kostuvat jo aloituksen ihanuudesta! Kiitos kutsusta, tulen mielelläni kuuntelemaan lisää! -tuulia

   Poista
  3. Kiitos Tuulia, ihanaa kun haluatte kuulla <3

   Poista
 2. Kurotin jo mansikan ja nojaan taaksepäin (laventelipelto vain puuttuu) odottelemaan lisää ihania tarinoitasi ja Tomin hienoja kuvia. T Tytti

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin on tiedätkö sanonut moni muukin, mihinköhän osuin tuolla tekstilläni? Ihanaa on tietää, että te tavoitatte sen tunnelman, jota yritän teille kiihkeästi välittää <3 Kiitos.

   Poista
 4. Ihanaa, että olette takaisin kotona ja täällä, minua viihdyttämässä :)
  Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan! On vain niin huiman ihanaa ja vilkasta olla taas Hangossa, että matkakertomusta saattaa pukata aika hissukseen :) Kun ei malttaisi olla koneella ollenkaan! Kaikki hyvin siellä? Palleroinen kasvaa kuin pavunvarsi?

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"