6.8.2013

Mitä tänään syötäisiin






Mitäs näistä syntyikään?

Danyel Couet, ruotsalainen keittiömestari ja monen kuulun tukholmalaisravintolan omistaja vietti hänkin osan kesästään Hangossa. Danyelin suloinen äiti Marianne on nimittäin täältä kotoisin. Isä, taiteilija Humberto Couet taas on ranskalainen, hänen näyttelynsä Hangon Kaupungintalon galleriassa päättyi juuri.

Omistin jo ennestään Danyel Couet'n ensimmäisen keittokirjan Paris - Från Chèvre Chaud till Couscous Merguez ja nyt hankin toisen, Mina smaker från Provence - Medelhavets läckerheter. Siitä löytyivät kuviin liittyvät reseptitkin.
Kolmas, ranskalaisen keittiön inspiroima kirja on nimeltään Danyels klassiker - 74 älskade recept med en twist. Se on kuulemma ilmestynyt myös ranskaksi, ajattelin hankkia sen version kielitaidon ylläpitämiseksi!

Näitä kaikkia kirjoja myy (signeerattuina!) Hangossa Tias Bok, Vuorikadulla.

Vierailimme aikoinaan Danyelin Le Rouge brasseriessa Tukholmassa, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"