26.8.2013

Paitamekoton

No Ineksellä nyt on tietenkin tyylikäs paitamekko...
Vogue Espana 2007
Etsin kuumeisesti Ranskasta, jä vähän sitten Hangostakin, paitamekkoa. Tiedättekö, sellainenhan on jokaisella varttuneella ranskalaisrouvalla toripäivinä, panamahatun, ballerinojen ja nahkahantaakisen korikassin kera? Siis chemisier, sanoisi kai ranskatar.

Yhtään en löytänyt. Kun siinä oikeassa paitamekossa pitäisi olla ihan pienet hihat tai ei hihoja ollenkaan, ja nimenomaan sellaiset hihat, että kaunis, napakka villatakki sopii ylle. Malli, joka näyttää hyvältä vyöllä ja ilman vyötä, mutta ehdottomasti ei mitään kangasvyötä, vaan vanha, erikseen löydetty kulunut nahkavyö. Oikea pituus polveen saakka, pienet kaulukset, hiukan kelloa helmassa, ei ehkä nappeja ihan alas asti vilkkumisvaaran takia, mutta ehdottomasti rennosti pitsiin asti avattavat napit v-aukkoisessa yläosassa...........

...................en edes löytänyt KUVAA ihan oikeanlaisesta mekosta. Ehkä en tarkoitakaan robe-chemiseä, ehkä se onkin joku siivoustakki, johon olen iskenyt silmäni??

Tyytyisin kyllä mielelläni myös tuohon paitamekon överiversioon, pitkällä, runsaalla helmalla, mutta ei sekään kävellyt minua vastaan.

Panama-hatun, aidon sellaisen, voit ilolla ostella Plan Shopista.


4 kommenttia:

 1. Minulla taas on joku merkillinen kaipuu kietaisumekkoon. En osaa selittää millainen sen pitäisi olla, mutta tiedän sitten, kun oikea tulee vastaan? Vielä ei ole tullut. Tosin täällä helteet jatkuu siihen malliin, että hyvä kun jaksaa pitää päällään yhtään mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on usein valmiina päässä täsmällinen tieto jostain vaatteesta, jota etsin, ja jota ei tietenkään ihan noin vain sitten löydy. Mutta välillä tärppää, kuten uuden lempipaitani kanssa. Täytyykin tehdä siitä postaus! Nautinnollisia hellepäiviä!

   Poista
  2. Tämä lienee luonnonlain kaltainen fakta että jos täsmälleen tietää mitä haluaa, sitä on erityisen vaikea löytää. Lempipaitapostausta odotellessa - totean vaan taas kerran että blogisi on ihana, koukuttava ja trés sympa!

   Poista
  3. Voi kiitos Sanna, niin ihanaa saada tuollaista palautetta! Lempipaita-postausta tulossa kunhan saan Herra Kameran hetkeksi pysäytettyä paikoilleen. Ja oman flunssani kuriin, olen kuin Petteri Punakuono!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"