20.10.2013

Sweet & sour


Hesarin viime torstain Bo Ssäm-resepti oli perjantain pelastus. Kun isosti kokkaa, ei haittaa vaikka yllättäen olisi useampikin syöjä kolisuttamassa kahveleita. Minä teen kaikkea aina vähintään kaksinkertaisen annoksen (saisinko neljä kiloa possunlapaa, kiitos) ja nykyään katan pari lautasta pöydän päähän jo ihan kaiken varalta. Yleensä joku tulee.

Herra Kamera tietysti tiesi saavansa korealaista ja toi siihen sopivan Kungfu Girlin ajoissa viilenemään, mutta mistä ne yllätysvieraatkin osasivat saman viinin valita? Nappikulaus noille mauille, vaikka oluella kai Bo Ssäm yleensä alas huuhdotaan.

Hesarin possureseptin löydät täältä. Huomaa myös suositellut lisukkeet (pikkelöidyt kurkut, inkivääri-kevätsipulikastike ja sinapinsiemenmajoneesi), tein nekin kaikki, ja onneksi tein!

Uusimmassa Viini-lehdessä on muuten mainio artikkeli fanittamastani viinituottajasta Kungfu Girlin takana.

2 kommenttia:

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"