15.12.2013

Löytö

Toivoin melkein päivälleen vuosi sitten lahjaksi korttitelinettä, mutta sain - tai oikeastaan löysin - jotain vielä parempaa. Voitteko uskoa tuuriani!? Kun on kultalusikka suussa syntynyt ja niin edelleen, melkein kompastuin tähän kaatopaikkatuomion saaneeseen uuteen parhaaseen ystävääni keskellä salaista puutarhaa.

Perhe ei ole vielä ihan niellyt ehdotustani, että tämä lehtikaruselli voisi toimittaa myös joulukuusen virkaa keskellä keittiötä, mutta minä olen jo ihan valmis ylittämään askartelua kohtaan tuntemani sysimustat epäluulot ja hirttämään rautalangalla tähden muotoisen piparkakkumuotin metallihäkkyrän latvaan. Jos vain vältyn neulas-showlta, niin lupaan tällä puheella ripustaa parit pallotkin, ja hei pistetään kaupan päälle piiritanssi "kuusen" ympäri!

8 kommenttia:

 1. Ei tää nyt ole kuule reilua. Kun sulla on jo se täydellinen lehtihyllykin siellä kotona.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen salaillut tätä pari viikkoa, kun en halunnut että kenellekään tulee paha mieli. Kun mä just löysin kirpparilta sen ihanan kiinalaisen ukkelinkin, jota niiiiiin moni varmaan halajaa :)

   Poista
 2. Hei Perhe! Älkää menkö Kirjatoukan lankaan. Lehtiteline ei tuoksu ollenkaan oikealle. Ja perinteitä olla pitää. Vaikka niitä, joissa äiti hermostuksissaan imuroi kuusen neulasia vielä juhannuksenakin sieltä ja täältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtiteline tuoksuu muuten miedosti hajuvedelle tuoksunäytteiden takia! Mutta totta toki, että perinteinen neulas-raivari jäisi tässä tapauksessa kokematta. Mutta eiköhän meille kuusi tule kuitenkin, joka vuosi se on tuvan nurkkaan napinastani huolimatta ilmestynyt :)

   Poista
 3. voin vain kuvitella mikä äläkkä meillä syntyisi, jos tuollaisen raahaisin kotiin. Vaikka se hieno onkin...ja on sillä hieno tuolikin täydellisenä parina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei sitä täälläkään ihan kritiikittömästi hyväksytty. Siksi se seisoo tuolla kirjoituspöytä-nurkassa, eikä suinkaan kaavailemallani keskeisemmällä paikalla :)

   Poista
  2. Ratkaisu neulasongelmaan on joulumänty. Tämä juttu on toiminut meillä jo kohta 40 vuotta! Muutama neulanen varisee tuodessa ja pois viedessä mutta kunhan vettä riittää männylle, ei ole ongelmia. Terveiset täältä metsästä, meren rannalta n. 10 km Hangon laitakaupungista koilliseen. Blogisi ehdoton fani Terhi

   Poista
  3. Meillä on FANI <3 <3 <3 Kiitos Terhi! Ja kiitos myös joulumänty-vinkistä, innostuin heti. Siinähän on tuoksukin ja kaikki! Kaunista joulua metsään meren rannalle :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"