9.12.2013

Niin ollaankin!





Kävimme viikonloppuna koko klaani (kyllä, siellä on vielä yksi lyhyt, kuvaan ylettyy vain pipon tupsu) katsomassa Lukas Moodyssonin elokuvan Vi är bäst!

Voi kun se junnasi... Elokuva oli täynnänsä eipäsjuupas-tasoista dialogia, ja me pyörimme penkeillämme kuin puolukat. Pääosien esittäjät olivat mitä mainioimpia pikku kasvoja, ja elokuvassa oli hauskat ja haikeat hetkensä, silti kokonaisuus jäi kyllä nyt vähän pitkäpiimäiseksi. Aineksia olisi ollut niin paljoon enemmän! Lukas!

Mutta joka tapauksessa oli kivaa olla yhdessä, kutsuimme kaveritkin mukaan. Kierrätimme popcorn-tötteröitä ja kinastelimme siitä onko Dr. Pepper hyvää vai pahaa. Ja kyllähän me lauloimme koko kotimatkan ilmakitarasäestyksellä "Hata sport, hata sport..." Kaupunkilaisten onneksi tämän punk-bändin kotimatka elokuvateatterilta on hyvin lyhyt.

Hangon Kino Olympian ohjelmatiedot löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. Eikö siellä ollut muita kuin te:).

    VastaaPoista
  2. Tuli sinne muitakin, me vain olimme tapamme mukaan ajoissa! Me olemme maailman ainoa perhe, joka on aina ajoissa. Kysy vaikka ystäväpiiriltämme, olemme oikein kuuluisia tästä ominaisuudesta :)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"