Hankolaiseen Ravintola Origoon - joka on tunnettu paitsi hyvästä ruoasta myös ruusuista - on kätketty yksi kappale kesäisen herkullista keittokirjaa Auringon maku. Meillehän kirja on erityisen rakas, koska sitä somistavat Herra Kameran kauniit kuvat, mutta on se muidenkin mielestä ihana. Kurkistetaan muutamaan blogiin:
"Master Cheffinä parhaiten tunnetuksi tullut, vuonna 2013 parhaan ruokabloggaajan arvonimenkin kopanneen
neidon kirja on täynnä kesäaurinkoa, kiinnostavia reseptejä ja upeita
kuvia. Kuvat kirjaan on ottanut Tomi Parkkonen, jolla näköjään on taito
kuvata selkeiden ruokaotosten lisäksi loistavasti tunnelmia ja
pysähtyneitä hetkiä." - Sillä sipuli
"Käsissäni saattaa olla tämän kevään kaunein keittokirja. Masterchefistä ja Truly Kira -blogista tunnetun Kira Åkerström-Kekkosen uuden keittokirjan pääosassa ovat Kiran kekseliäät reseptit ja Tomi Parkkosen auringonpaisteiset kuvat. Ja tietenkin Hanko." - Suolaa ja hunajaa
"Uusin ostokseni keittokirjarintamalla on Kira Åkerström-Kekkosen Auringon maku. Tämän kirjan kanssa nälkä kasvaa selaillessa, enkä keksi yhtään reseptiä jota en haluaisi tai aio kirjasta kokeilla. Hyväntuulinen ja valoisa opus, kauniit valokuvat, herkulliset reseptit – kertakaikkisen ihana kirja!" -Mama Caffe
"Ensivaikutelmani Kira Åkerström-Kekkosen Auringon maku -kirjasta on kesäinen, herkullinen ja esteettisesti upea. Nidettä selatessa tunnen haluavani yht'äkkiä kesäiseen Hankoon, jossa Tomi Parkkosen ottamien kuvien perusteella eteerisen kaunista. Christer Lindgrenin välihöpinät Hangon kesän legendoista puhaltavat kirjan henkiin." - Pumpkin Jam
"Käsissäni saattaa olla tämän kevään kaunein keittokirja. Masterchefistä ja Truly Kira -blogista tunnetun Kira Åkerström-Kekkosen uuden keittokirjan pääosassa ovat Kiran kekseliäät reseptit ja Tomi Parkkosen auringonpaisteiset kuvat. Ja tietenkin Hanko." - Suolaa ja hunajaa
"Uusin ostokseni keittokirjarintamalla on Kira Åkerström-Kekkosen Auringon maku. Tämän kirjan kanssa nälkä kasvaa selaillessa, enkä keksi yhtään reseptiä jota en haluaisi tai aio kirjasta kokeilla. Hyväntuulinen ja valoisa opus, kauniit valokuvat, herkulliset reseptit – kertakaikkisen ihana kirja!" -Mama Caffe
"Ensivaikutelmani Kira Åkerström-Kekkosen Auringon maku -kirjasta on kesäinen, herkullinen ja esteettisesti upea. Nidettä selatessa tunnen haluavani yht'äkkiä kesäiseen Hankoon, jossa Tomi Parkkosen ottamien kuvien perusteella eteerisen kaunista. Christer Lindgrenin välihöpinät Hangon kesän legendoista puhaltavat kirjan henkiin." - Pumpkin Jam
"Rouva Jones sai viime kesänä vihiä siitä, että ihana keittokirja on valmistumassa. Kuvauksia tehtiin Hangossa, jossa lomailimme tiiviistiin Kirjatoukan ja Herra Kameran kyljessä. Herra Kamera (valokuvaaja Tomi Parkkonen) siis kuvasi tämän ihanuuden. Kesäiset ja ihanat ohjeet Kira Åkerström-Kekkonen. Rouva Jonesin sohvapöydällä ihaíltavana ja taatusti testattavana! Hangon rakkaat paikat kuvissa ja tunnelmissa mukana...olispa jo kesä..." - Mrs. Jones
"...koko ruokakeskeisen perheemme mielestä tämä on oivallisen raikas uutuus. Erilainen, pirteä, nuorekas, maukas, siis hankolainen :) Kuulkaas, tässä on yksi niistä kirjoista jonka soisin käännettävän myös englanniksi / ranskaksi / italiaksi vaikka tiedänkin ettei se ole mahdollista / kannattavaa. Täydellinen tuliainen maailmalle ja kauniisti kuvattu makumatka kesäiseen saaristoon. Tämän voisin antaa myös hää- tai ylioppilaslahjaksi. Suosittelen! NAM!" - Pikkutalon elämää
Tarkistin äsken origolaisilta, kirjaa ei ole vielä löydetty :) Etsintöjä saa jatkaa tänään klo 22 saakka.
Kuvassa maaliskuinen ensikokkailumme kirjasta, haukea ja avokadokreemiä!
Ahh, onneksi olen tunkenut suuni täyteen valkosuklaalla kuorrutetulla megamuffinsilla (=maha ihan täynnä), muuten olisin hypännyt junaan ja lähtenyt Origoon etsimään kirjaa...niin houkuttelevalta kuulostaa :-)
VastaaPoistaHahaa, muffinssi pelasti! (...ja nyt mun alkoi tehdä mieli valkosuklaamuffinssia!!)
Poista