16.8.2014

Syö juo Tampere
Ajoimme Mäntästä yöksi Tampereelle, sillä meillä oli seuraavalle päivälle niillä nurkilla ohjelmaa.

Menimme illalla syömään pihviravintola Huberiin, joka oli rento ja kiva, mutta helteiden takia niin tukala, että kokemus jäi pirteitä alkuruokia lukuunottamatta vähän vaisuksi. Istuimme yläkerran melko käryisellä parvella ja läkähdyimme, niin kuumassa ei ole hyvä syödä. Kävelimme läpi festareita viettävän kaupungin, väistelimme eniten juhlineita.

Seuraavana päivänä sade huuhteli kaupunkia ja ruokakin oli raikkaampaa, Tampereen Kauppahallissa nimittäin.

Ihana Neljä Vuodenaikaa, nyt käy kyllä kateeksi tamperelaiset! Miljöölläkin oli osuutta asiaan, eli nautintoon ja viihtymiseen. Yli 100-vuotias halli lounastajan ympärillä on kaunis kuin koru. Ranskalainen meininki menussa ja muutenkin, lämmin suositus tälle ravintolalle!

Vastapäinen hodaribaari vaikutti listan perusteella houkuttelevalta myös, saman porukan pyörittämä sekin!

11 kommenttia:

 1. Oliko tuo kylmä kurkkukeitto? Kauniita annoksia. Terkkuja Tytti

  VastaaPoista
 2. Nonnih! Ja 4 vuodenajan ex kokki on addiktoinut täällä Turussa pursiseuran ravintolassa meitsin ranskalaisella kalakeitollaan! Viimeks eilen, ja syödessä ajattelin että Kirjatoukan pitää maistaa tätä!!!! Oon koukussa! Ja samalla reissulla kuulin kokilta että Treen kauppahallin 4 vuodenaikaa on maistamisen arvoinen!
  Kateeks käy todellakin! Meillä Turussa ei Kauppahallissa onnistuttu löytämään vastaavia yrittäjiä mittavan remontin jälkeen ja nyt on osa lounaspaikoista tyhjillään ;( Nauttikaahan siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä siis muutaman viikon takaa, kesäreissultamme, mutta nautittiin kyllä! Mua niin harmittaa etten syönyt listalta bouillabaissea, mutta kun oli niiiin kuuma... Ensi kerralla sitten!

   Poista
  2. Niin...sitä mun piti sanomani että tämän porukan reseptissä on soppaa kutiteltu myös fenkolilla. Ihan niinkuin siinä sun ihanassa reseptissä!

   Poista
  3. Kirjatoukka ja fenkoli yhteen soppii!

   Poista
 3. Niin, ja ajatella, että 70-luvulla Tampereen kaupunki oli repiä kauppahallinsa!
  Kiva blogi, jatkakaa samaan malliin!
  www.villablakulla.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun luet meitä! Voi ONNEKSI eivät repineet!

   Poista
 4. Kylläpä on kaunista. Tampere oli muutoinkin itselle positiivinen yllätys. Vaikka siellä ei olekaan merta:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä vähän kesken tutustuminen Tampereen kanssa, mutta näköjään tie Kirjatoukankin sydämeen käy vatsan kautta ;)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"