2.7.2013

Mä mistä alkaisin

Tuossahan minä juuri istuin ja nieleskelin kyyneleitä maitokahvini seasta, kun ikkunaluukut oli jo suljettu, talo siivottu, petanque-kuulat nostettu autotallin hyllylle ja matkalaukut seisoivat eteisessä, muistoista painavina.

Näkymä terassilta vuorille, tryffelimetsiin, ruusutarhaan.

Mutta olipahan ihana tulla kotiinkin! Herra Kamera on käynyt kolme päivää kuvia meille läpi, nyt on jäljellä enää tuhatkunta, joista saan valita matkakertomukseemme sopivat. Ehkä me jouluun mennessä olemme valmiit.

En aio pitää kiirettä, Hanko pulppuaa tuolla ulkona, haluan syöksyä täälläkin seikkailuihin. Voi miten paljon täältäkin olisi jo kerrottavaa! Olen saanut sushia ja samppanjaa, ja maailman parasta bouillabaissea (ajatelkaa, Hangossa, en suinkaan Marseillessa!). Olen notkunut surffibaarissa jogurttijäätelöllä, joogannut rannalla ja shoppaillut kesäkassin. Olen kokkaillut matkan inspiroimia annoksia, ja jaellut laventelihunajaa ja Provencen yrttejä oikealle ja vasemmalle. Olen nähnyt kolmekymmentä ystävää ja saanut kuulla sanat "me olemme kaivanneet teitä". Mä pakahdun!

Mutta aloitetaan matkakertomus, pikkuhiljaa. Kiitos kun kuljette kanssamme.

9 kommenttia:

  1. Kerro ystävä hyvä mistä Hangosta saa bouillabaissea!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, se oli yksityiskeittiössä se, en taida rohjeta antaa osoitetta ;)

      Poista
    2. Niinpä niin! Se on ruokalaji mitä mielestäni Hangossa pitäisi helposti saada ja tarjota ympäri vuoden, mutta minkään tuntemani ravintolan listalla sitä ei ole-harmillista!

      Poista
  2. Täällä odotetaan, kieli pitkällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että osa itsestä on vielä siellä, vaikea jotenkin tarttua siihen kaikkeen, joka on vielä niin iholla... Mutta ensimmäinen osa sentään saatiin juuri uunista ulos, olepa hyvä!

      Poista
  3. Jipiiiiii!!!! You are back :)

    Tuskin maltan odottaa...

    VastaaPoista
  4. Pakahduttavan kaunis jo tuo ensimmäinen kuva, mutta hyvää jaksaa odottaa. Nautitaan nyt kesästä!

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"