15.4.2014

Meikkileikki

Annoimme typyköille jokin aika sitten lahjaksi meikkiopastukset suloisen Jenniferin kauneushoitolassa Hangon kävelykadulla. Ajattelimme, että kun kerran purkit ja pensselit kiinnostelevat enenevässä määrin, niin parasta käydä ammattilaisen kanssa kerran perusjutut läpi. Lahja lunastettiin nyt viikonloppuna.

Miten tehdään luonnollinen meikki, entä miten leikitellään vähän enemmän väreillä? Ja kaikki kivat vippaskonstit kaupan päälle. Minäkin istuin salakuuntelemassa ja kuulin ensimmäisen kerran mm. hohdepuuterista. Haluan hohdepuuteria! Pakko saada hohdepuuteria!

Olen muuten ryhdistäytynyt ihonhoitorintamalla. Kuorinut, naamioinut, kosteuttanut, huomioinut silmänympärykset, hellinyt heleyttävällä kuurilla, loiskinut kasvovettä päälle. Syönyt vain ihan vähän ranskanperunoita. Ja melkein KIERINYT kookosöljyssä. (Siksiköhän mun on tehnyt viime aikoina mieli ananasta ja rommia??) Nyt on yks niin kuulkaa hemmetin heleä Kirjatoukka, että ... [kitarariffi]

Mutta mitä mä mun naamasta horisen, kun kaikkein kauneimmat saavutukseni näette kuvissa!

8 kommenttia:

 1. Ihania ovat nuo teidän nupullaan olevat nuoret naisenne.! Niin hehkeitä ilman hohdepuuteriakin. Tämä 40+ sen sijaan aikoo nyt valaa toivonsa tuohon hohtavaan ihmeeseen...

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He todella ovat, ihania ihania nuppusia! Ja me menemme ostamaan hohdepuuteria ;)

   Poista
 2. Saako kysyä minkä ikäisiä tyttösi ovat? Minulla kun on poikia (12 ja pian 15), niin en osaa oikein arvioida tyttöjen ikää.
  Vai osaanko, jos sanon että 13 ja 15?:)
  Piilomajan Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheltä liippaa Kati, 15 ja 16, juuri täyttivät :)

   Poista
 3. Suloisia neitoja! Meidän perheessä (jossa yks neitonen just teidän tyttöjen välissä iältään) taitas kyllä äiti olla eniten tollasen opastuksen tarpeessa. Nuorimmainen, diplomaatti jo syntyessään, mua aina hyvän kasvattajan tapaan koettaa kannustaa - "Voi kun kiva äiti, kun oot laittanut tuota huulipunaa, sopii sulle tosi hyvin. Tiesitkö muuten, että jotkut laittaa huulipunaa ihan joka päivä?"

  Lempi Sveitsistä

  VastaaPoista
 4. Hymyilin kun luin että olet kierinyt kookosöljyssä, olen nimittäin itsekin kyseisen öljyn lumoissa.
  Ja teidän neitokaiset ovat hyvin kuvauksellisia -kauniita ovat nämä parhaat saavutuksesi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Rosamaria, tytöt ilahtuivat!

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"