19.10.2014

Myrskynratsastaja














Herra Kamera raahautui iltapäivällä eteiseen rakennetun junaradan yli vettä valuvana, läpimärkänä kainaloitaan myöten. Tuloksena teille pieni lokalahja, myrskykuvia Hangon Långörenistä.

Valokuvaaja itse taas sai kiitokseksi kuumaa sipulikeittoa ja mehevän lohkon quiche lorrainea kera suurensuuren punaviinilasillisen. Jälkiruoaksi, kuinka sattuikaan sopivasti, lauantain keltaisena aurinkopäivänä huolellisesti Hankoon hullaannutettujen Taiteilijaresidenssivieraiden tekemää crème brûléeta ja luomuvadelmia.

Ja niin kaikki olivat tyytyväisiä ja maailma mallillaan.

8 kommenttia:

  1. Voi kuinka hurjana meri on ollut. Upeita otoksia myrskyävistä aalloista! Ja aikamoiset herkut on saanut kuvaaja palkkioksi -kelpaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilinen oli kaunis ja kirkas ja aurinkoinen ja tänään sitten tämmöisiä sävyjä. Enkä oikeasti osaa sanoa kumpi on hienompaa!

      Poista
  2. Ihana meri! Tuollaisen kuvausssession jalkeen pitaisi kylla saada ihan heti alkuun konjakkiryyppy!

    VastaaPoista
  3. Wau, mahtavat kuvat, aivan kuin tuntisin meriviiman korvissani ja suolaiset pärskeet kasvoillani!
    Myrskynratsastajaa onnisti menyy, nams! Ihanat herkut siellä.
    Valoisaa viikkoa luoksenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sipulikeitto on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi ikiaikaisista lempiruoistamme! Kaunista viikkoa sinnekin!

      Poista
  4. Kiitos upeista kuvista Herra Kameralle. Emme ole tainneet koskaan nähdä tällaisia hyrskynmyrskyjä Hangossa, vaikka siellä olemme olleet eri vaiheissa jo vuodesta 1988. Ja hienot palkinnot uurastuksesta. Terkkkuja Nallet

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"