17.7.2015

Hardy & Dutronc






Tänä iltana jumitumme katselemaan kuvia Francoise Hardystä ja Jacques Dutroncista. Näin jossain tuon ensimmäisen kuvan ja rupesin ajattelemaan Korsikaa sillä silmällä. Ilmaisin takapihalla auringon alla roseeviinilasilliseni takaa Herra Kameralle haluni matkustaa sinne, johon hän että ei ole kovin kiinnostava. Johon minä että minä todellakin todistan sulle että Korsika on kiinnostava ja että seuraavaksi me muuten mennään Korsikalle.

Vai ei ole Korsika kiinnostava... katsokaa nyt itse. Paidattomia miehiä ja valkopaitaisia naisia, kalkittuja kiviseiniä ja kitaroita lojumassa sohvannurkissa. Designlamppuja, rusketusta, paksua tukkaa ja tuimia huulia.

Pah. Vai ei ole Korsika kiinnostava.

Lue lisää: Viime vuonna se oli Hydra.

Francoise Hardy on ranskalainen laulaja ja tyyli-ikoni ja Jacques Dutronc, laulaja hänkin, Hardyn aviomies. Molemmat ovat menestyneet urallaan, yhdessä ja erikseen. Heidän puoli vuosisataa kestänyt liittonsa on hyvin erikoinen. Tai erityinen? He ovat asuneet erillään ja ajoittain uusissa suhteissakin jo vuosia, mutta pysyttelevät edelleen naimisissa ja läheisissä tekemisissä. Erottamattomat, sanoo ranskalainen lehdistö. Hardy viihtyy Pariisissa, Dutronc Korsikalla. Heillä on yhteinen, jo aikuinen poika, isänsä kuva Thomas. Myös hän on muusikko ja laulaja.

7 kommenttia:

  1. Kuvia joita en ole ennen nähnyt! Ja se on jo jotain, kiitos!
    Korsika sen sijaan on mun must -listalla ollut aina. vielä en ole ehtinyt, sinnekään vaikka kerran oli jo hilkulla. Vielä, vielä- ehkä törmäillään siellä:)

    VastaaPoista
  2. Very special. Ja näissä kuvissa on jotain vanhaa viattomuutta. Naisen kampaus kiehtoo--identiteettikriisiä pukkaa...surffitukkaa vai tummaa tyylikkyyttä??

    Nikadora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukkakriisi iskee aina ranskalaisnaisten vaikutuspiirissä :)

      Poista
    2. Siitäpä se varmaan johtuukin! Ollapa boheemin elegantti...

      Nikadora

      Poista
  3. Täällä on kyllä aina niin hienoa vierailla, oppii uutta ja pystyy nauttimaan kuvista ja sanoista :)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"