5.7.2013

Poutapäiviä Provencessa, osa 3, eli kantapöydän kuulumisia














Saavut vieraaseen kylään ja aiot olla kulmilla kuukauden. Mitä teet, oi matkamies? Etsit itsellesi kantapaikan, ja ryhdyt kantapeikoksi.

Meidän majakkamme oli Bonnieux'n kylässä, Un P'tit Coin de Cuisine. Jos menet lounaalle, ota aina Plat du Jour, älä edes kysele. Kun hiippailet paikalle illalla, voit valita listalta päivän pikkupadallisen (cocotte) mitä milloinkin, tai lankullisen eri teeman mukaan valittuja herkkupaloja, tai lampaanpotkaa... Anna nauravaisen Tom'in valita viini, hänellä on mainioita pullollisia roseeta kylmässä ja punaviini jos toinenkin parvella. Asetu istumaan lähelle tiskiä, josta näet keittiöön, ja anna turistien notkua terassilla. Sinä ja minä, me tiedämme, että maisemia ehtii katsoa muulloinkin, kunnon köökkimeininkiä tässä ja nyt.

Ihanaa porukkaa, ihanaa ruokaa, suosittelemme lämpöisesti!

Un P'tit Coin de Cuisine
"Petits plats, bonnes bouteilles et gourmandises."
Place Gambetta, Bonnieux
Tel. 09 81 64 85 81

Tom, Sandrine, l’équipe du P'tit Coin: "Anna la finlandaise" & famille vous remercient de votre amitié et des bons plats, vous êtes superbes! À la prochaine!

2 kommenttia:

  1. Vuosia näillä nurkilla liikkuneena en ole törmännyt "keittiön pikkunurkkaan". Täytyypä käydä tutkimassa tilannetta.

    Shosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ei hevillä huomaakaan. Mutta kannattaa huomata! Sanothan Annalta terveisiä, kyllä he muistavat :)

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"