2.11.2011

Kirjatoukan joululahjavinkit, osa 9

Toimittajatuttavalle. Että hän muistaisi, että asiat eivät aina ole niin mustavalkoisia.
“I love colour. I feel it inside me. It gives me a buzz." - Damian Hirsts

Stockholm Moderna Museet Web Shop

5 kommenttia:

  1. Lehti tuli. Selasin nopeasti teidät. Ei ollut mustavalkoista, ei:). Nyt on vieras päässyt petiin, joten emäntä laittaa astiat koneeseen ja lukaisee joulukotinne kohta lakanoiden välissä. Kiva oli katsoa miltä näytätte. Näytitte niin kivoille:).

    Hyvää yötä Kirjatoukka ja perhe. Hyviä yhteisiä unia.

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka nätisti sanottu Mine, näytimmekö oikeasti kivoilta? Kiitos! Omasta mielestäni näytimme lievästi sanottuna kahjoilta :) Mutta sehän on tietysti kyllä aika lähellä totuutta, heh!
    On kyllä oikein omituista katsoa itseään ja kotiaan lehden sivuilla. (Vaikka tämä oli jo viides kerta kun kotimme on esillä...) Eihän, ainakaan meillä!, koskaan ole oikeasti niin siistiä, ja oma perhe-elämäkin näyttäytyy kiiltävissä kuvissa siloiteltuna. Miten tämä Kiljusen herrasväki saadaankin kuulostamaan niin salonkikelpoiselta! No, hauskoja muistoja itselle ja lapsille, sitä ne joka tapauksessa ovat!
    - Anna

    VastaaPoista
  3. Annaseni, samaa minä ajattelen, kun kirjoitan tarinoita. Pitäisikö enemmän kertoa siitä, kuinka takapenkki narisi ja natisi. Kuinka äidillä paloi hermot. Miten ravintolassa kaatui limsat ja jäätelöt putosi paidalle. Totuus on kuitenkin, että aika kultaa muistoja. Se kertoo positiivisesta mielenlaadusta. Miten mieluummin hellii niitä kauniita ja kivoja asioita. Jotka nekin oli oikeasti totta.

    Teillä on oikeasti kaunis koti. Siellä asuu oikeasti kivan näköinen perhe. Teillä on oikeasti asiat oikein mukavalla mallilla.

    Niin ja odotan mukavia joululahjavinkkejä kuvaajamiehille.

    VastaaPoista
  4. Mine, olet varsinainen KULTA! Minä kyllä rakastan tätä tiilikasaa, jossa on talvella juuri ja juuri 15 astetta ja jossa ei ole yhtään suoraa kohtaa ja jossa voi löytää mm. tukkasotkan vaatehuoneesta! Katto kolisee, seinät rapisevat, ovista putoaa kahvat ja säilytystilasta voi vain haaveilla. Mutta täällä on niin hyvä tunnelma! Ja hassu, kahjo perheeni ja ystävälaumani; se on tietysti parasta.

    Joululahjavinkkejä tulee vielä paljon. Olen ollut hetkellisesti kummallisen kiireinen, siihen nähden, etten tee mitään :)

    Nyt painun kävelylle hämäryyteen, kuuntelemaan merta. Olen hyvin onnellinen, että kaikkien sattumien kautta tiemme kohtasivat, Mine!

    VastaaPoista
  5. Niin pienestä se on kiinni tässä elämässä. Onneksi:).

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"