STUDIO

Herra Kameran inspiroiva studio Hangossa, vanhassa polkupyörätehtaassa on vuokrattavissa kokouskäyttöön, erilaisiin kuvauksiin, kirjanjulkistamistilaisuuksiin, taideprojekteihin, pop up-shopiksi, tai luovaksi tilaksi muuten vain. Viime aikoina studiolla on järjestetty suosittuja Luovia Työpäiviä jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina. Studio sijaitsee erinomaisella paikalla Hangon Itäsataman kainalossa, lähellä rantaravintoloita ja keskustaa.

Studio koostuu isosta salista (n. 100 m2), jossa on kauniit rosteripöydät istumapaikkoineen noin kahdellekymmenelle henkilölle, pienestä keittiöstä (liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin) ja kahdesta toiletista. Sohvaryhmän ääressä voi ideoida rennommin. Tilaa voi helposti muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Studiolla on vintage-kalustus, vanha vinyylisoitin ja levyjä, upea taide- ja valokuvakirjakokoelma sekä muita ideointia ruokkivia yksityiskohtia. Tunnelma on rento ja raffi. Käytössänne ovat kuitenkin modernit härpäkkeet; langaton verkkoyhteys, videotykki sekä valkokangas.

Ellei halua poistua lounaalle, studiossa voi myös ruokailla. Parhaiten isommille ryhmille toimii catering-palvelu lähiravintoloiden antimista.

Kierreportaat johtavat yläkertaan, jossa sijaitsevat kahden työpisteen yksityiset työtilat. Niiden käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen.

Lisätietoja, varaukset ja tiedustelut: parkkonen.fi.

Muista: "All work and no play makes Jack a dull boy."  - Vanha englantilainen sananlasku.
Kokouspäivääsi aktiiviteettejä ja lystinpitoa löydät Hangon matkailun sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"