BLOGISTA SANOTTUA"Niin ihana, sielukas ja elämää täyteläistyttävä blogi sinulla ja teillä!"

"Hei sinä, joka kaipaat irtiottoa omasta arjestasi - suosittelen tutustumaan tähän blogiin. Varoitus: blogin lukeminen saattaa aiheuttaa kamalaa kateutta hankolaisesta elämästä, kaukokaipuuta, sisustusvimmaa, kirjojenhamstrausta ja fanaattista ruoanlaittohalua."

"Ja Kirjatoukka: sinun ja Herra Kameran blogi on jotain todella sympaattista ja ihailtavaa mutta samaan aikaan myös inhimillistä ja niin elämän makuista. Ihan kuin hyvä elokuva joka ei pääty vaan samoihin tunnelmiin voi palata aina uudelleen. Kiitos siitä! ♥"

"Kirjoitat niin värikkäästi, että kaikki aistit heräävät eloon...kuvien kera bloginne on päiväni toinen kohokohta. Ensimmäin kohokohta on Signorasta haettu joka aamuinen cappucino."

"Mietin sitä sun hahmottamista ja kirjottamista. Niinkuin värittäisit välillä sakuralla oikein olan takaa ja toisena hetkenä hienostunein siveltimen vedoin."

"Kirjoituksesi ovat lyhyesti sanottuna ihania. Täydellisiä. Hauskoja olematta tekopirteitä. Lempeitä olematta lässyjä. Kuplivia, kirkkaita ja kiinnostavia. Älyllisiä ilman brassailua. Sellaista kun elämä on parhaimillaan. Sanan ja kuvan liitto on tässä myös niin ilahduttavaa. Kiitos."

"Bloginne on päiväni piristys - kiitos, kiitos! Ulkosuomalaisena nautin taidostasi käyttää rakasta suomea niin moniulotteisesti ja vivahteikkaasti, ja kun luen konstailemattomia ja silti täynnä syvyyttä olevia postauksiasi ja ihailen Herra Kameran kuviinsa sisällyttämiä tunnelmia, kuvittelen itsenikin perheeni kanssa Hankoon meren ja korkean taivaan äärelle asumaan."

"
"Tää on kyllä ihan paras mainos Hangolle! Enkä tarkoita vaan tätä "mainosta" [viittaa postaukseen "Sinun unelmalomasi?"] vaan ihan koko blogia. Se huokuu hyvää oloa. En koskaan aiemmin ole katsonut myytäviä taloja Hangosta... teiän myötä ne on vakilistalla."

"Suosikkiblogini on ehdottomasti Kirjatoukan ja Herra Kameran blogi. Verbaalisesti älykäs, monipuolinen, asiantunteva ja huikean kauniisti kuvitettu."

"Olen niin onnellinen! Juu-u, siis siksi, että löysin tämän mahtavan reseptin, mutta myös blogi josta sen löysin, teki minut ihan yhtä onnelliseksi. Jos jossain luetaan kirjoja, valokuvataan, katsotaan hyviä elokuvia, laitetaan ruokaa antaumuksella ja kaikki tämä vielä mahdollisimman usein hyvien ystävien kanssa, ei blogi voi olla huono. Siis kipin kapin lukemaan Kirjatoukkaa ja herra kameraa, mikäli huusit äsken yhdessä tai useammassa kohdassa, JES!"

4 kommenttia:

 1. Ahh miten ihana blogi! Koti-ikävä Hankoon kasvoi juuri noin kaksisataa prosenttia.. p.s. pakko tulla taas käymään!

  VastaaPoista
 2. Siis tämä blogi oli juuri se asia joka antoi loppusysäyksen takaisinmuutoolle Hankoon. Ja aina kun tämä kylä alkaa ärsyttää niin palaan sinun blogillesi muistuttamaan itseitseäni Hangon ainutlaatuisuudesta ja ihanuudesta.Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo olla avuksi ärsytyksenkarkoituksessa ja kiitos että luet!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"