ME KAKSI


KIRJATOUKKA & HERRA KAMERA - ELÄMÄÄ SANOJEN JA KUVIEN KIMPUSSA

Kirjatoukka & Herra Kamera on pienten löytöjen ja suurten tunteiden blogi, jossa Kirjatoukka innostuu milloin mistäkin ja jota Herra Kamera täydentää valokuvillaan. Yli satavuotiasta läkkisepänpajaa laitellaan hissukseen kuntoon, Ranskan matkasta haaveillaan jo ennen kuin edellisen reissun matkalaukut on purettu. Padat höyryävät, viini läikähtää lasissa, lapsia ja ystäviä ramppaa ovista ja ikkunoista. Kirjoja ja lehtiä on kotona vino pino. Elellään boheemielämää aavan meren rannalla, Hangossa.

Kirjatoukka on Anna Piiroinen, kirjoittaja, lukija ja suuri tiistai-päivien ystävä, jolla on hankaluuksia taikinoiden kanssa.

Herra Kamera on Tomi Parkkonen, valokuvaaja, musiikkidiggari ja yökukkuja, jonka autoavaimet katoavat ihan joka ikinen päivä. 

***

Blogin kuvista ne, jotka on merkitty ovelalla tunnistella "Kirjatoukka & Herra Kamera" ovat Herra Kameran ottamia, ja niiden käyttö on aina luvanvaraista. Kirjatoukan suherot ovat milloin mistäkin kännykkäkamerasta kaivettuja, niillä saat huoletta vaikka tapetoida vessanseinät jos tykkäät! Kirjatoukan teksteihin taas sitten oikeus on vain kirjoittajalla itsellään.

Ota yhteyttä:
HangonAnna (at) gmail.com

Blogimme ulkoasupohja on matkan varrella vaihtunut. Siksi osa vanhempien postauksien kuvista on vanhassa koossa, tähän pohjaan sopimattomassa. Siitä epätarkkuus. 

6 kommenttia:

 1. Hei,teidän bloginne on ihanan raikas ja rento. Ihanan erilainen kuin kellään muulla. Ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa.
  Laitan teidät suosikki-listalleni jotta voin jatkossakin lueskella teidän juttujanne.

  Kiitos mukavista lukuhetkistä ja hyvää alkanutta vuotta!

  t.Tiina

  ps. ohessa minun aloittelijan sepustuksia:www.bridgehill.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ilahduttavaa palautetta, kiitos Tiina! Lueskellaan siis, puolin ja toisin :)

   Poista
 2. Niin ihania kuvia Herra Kameralta! Erityiskiitos Tampereen kuvista.
  Matkakuume kohosi myös New Yorkin juttua lukiessa.

  Keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, kiva kuulla! En muista mitä New Yorkista olen höpötellyt, mutta hauska etiäinen: siltä saralta on nimittäin tulossa uutisia, jos kaikki menee hyvin!

   Poista
 3. Hei! Seuraan teitä Ranskasta käsin jossa olen asunut jo 9 vuotta. Ihana blogi, jossa Suomi ja Ranska jotenkin kohtaavat tavalla, jota en olisi koskaan osannut odottaa. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos!! Kurvasin heti kurkkamaan sinun blogiisi, jään linjoille, toivottavasti sinäkin jaksat jatkaa meidän kanssamme!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"