Hei! Koska suloinen
Mrs. Jones ystävällisesti mainitsi blogissaan bouillabaisseni, niin laitetaan resepti tännekin. Alunperin sen jaettiin vain extrana Kirjatoukka ja Herra Kamera- blogin
Facebook-sivulla:
Nopea bouillabaisse: Kuullota valkosipulia ja sipulia öljyssä. Lisää purjorenkaita, tomaattipyrettä ja kokonaisia kuorittuja tölkkitomaatteja, vahvaa kalalientä, laakerinlehtiä, kurkumaa, fenkolinsiemeniä, pippuria, timjamia, pari chilirinkulaa ja valkoviiniä. Keittele meheväksi, visko sitten sekaan kalanpaloja. Ihan lopuksi mukaan katkarapuja, ja savusimpukoita lasipurkista. Tarjoile valkosipulimajoneesin, persiljavuoren, ja eilisen leivän kanssa.
kiitos, tätä on kokeiltava! Pian. -tuulia
VastaaPoistaTuulia, kannattaa, on niin iisi ja maukas! Laitoin tällä kertaa lohta ja kuhaa, ja seuraavana päivänä jatkoin keittoa lisäämällä lusikallisen tonnikalaa purkista, joka kai on pyhäinhäväistys, mutta oikein maistuvaa niinkin.
VastaaPoista