28.2.2012

Hyvä mieli

Kirjatoukka sai Mineltä Hyvän mielen haasteen, joka menee näin:
Listaa sekalaisessa järjestyksessä vähintään 10 asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä, ja haasta viisi uutta bloggaajaa.

1. Hesarin lukeminen aamukahvin kera. Kahvin on oltava vahvaa, hyvää, kuumaa ja maidon sen kanssa hyvin vaahdotettua ja lämmintä. Hitaat aamut. Jälkiuunileipä. Vahvaa juustoa.
2. Hyvä ruoka. Rakastan hyvin syömistä. Ja rakastan viiniä ruoan kanssa. Viinin ja ruoan liittoa. Viiniä. Ruokaa. Keittokirjoja!
3. Postikortit. Haalin ihania postikortteja, joita en sitten raaski lähettää. Hullu mikä hullu.
4. Muistikirjat. Haalin ihania muistikirjoja, joihin en sitten raaski kirjoittaa. I rest my case.
5. Kirjat ja lehdet. Haalin ihania kirjoja ja lehtiä, joita en ikinä ehdi kaikkia lukea. Ja hei, kauniit kirjojen kannet. En tiedä mitään parempaa. Paitsi ehkä kirjakasat. Kirjakaupat, kirjastot, pariisilaiset lehtikojut...
6. Netti. Koukussa. Koko maailma on mun. Ja kännykällä kans. Ottaisin lukulaitteet, tabletit ja kaikki härpäkkeet, jos vain saisin.
7. Koti. Niin rakas rotisko, ja kaikki tyypit täällä, menevät ja tulevat, vakituiset ja vierailijat. Ja mikä parasta, koti meren rannalla. Kunhan on kukkia pöydällä, pata liedellä, ja kynttilässä tuli, niin kaikki on hyvin.
8. Hiljaisuus. Olen erakoitumassa näin vanhoilla päivilläni, ja nautin yksinolosta SUUNNATTOMASTI. Välillä se vaan vaatii valvomista öisin.
9. Sohvat ja sängyt. Ja tyynyt ja täkit. Filtit! Lorviminen. Mielenrauhan tavoittelu. Takkatuli. Villasukat. Kaulaliinat.
10. EI. Loistava sana, josta seuraa paljon hyvää mieltä. Toisaalta myös KYLLÄ on hyvä. Ja TAHDON.
11. Raha. Mä olisin TOSI HYVÄ RIKAS!
12. Suuteleminen ja nauraminen.

En nyt saa aikaiseksi haastaa ketään, mutta haastautukaa te sitä mukaa kun (jos) inspiroidutte!

3 kommenttia:

 1. Minä sanon nyt AAMEN kaikkiin näistä. Sillä muutoksella, että ykkösesi menee täällä nettilehdillä eikä Hesarilla. Kahvin laadustakin voin tinkiä, mutta arvostan hyvää kahvia, kun sellaisen saan.

  VastaaPoista
 2. Minulla on aika samanlaisia juttuja. Paitsi tee kahvin sijaan ja koti ilman merinäkymää. Vaikka erittäin mielelläni sen meren ottaisinkin!

  Kiitos kauheasti matkaraporteista! Erityisesti kahvila- ja ravintolavinkeistä. Jos vaikka pääsisin Kööpenhaminaan kesällä..

  VastaaPoista
 3. Merja: Kiitos, kiva kun pidit matkakertomuksesta! Toivottavasti pääset Kööpenhaminaan pian :)
  Sen verran korjaan, ettei meilläkään ole merinäköalaa, vaikka niin lähellä sitä asutaankin! Jos rakentaisi tornin...

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"