19.3.2012

Hetkeksi Helsinkiin

Bistro Helsinki 15

S.A.L.I.

S.A.L.I.

S.A.L.I.

Kämppä

Kämppä

Pore

Pore/ Costo

Stockmann Herkku
Mennään vielä hetkeksi Helsinkiin. Otsikko olisi myös voinut olla "Konkurssi Korkeavuorenkadulla", sillä siellä jos missä on ihanuuksia jokaisen oven takana.

Kuten huomaatte olen vetänyt kuvissa kontrastit kaakkoon paikatakseni räpsyjäni, Herra Kamera kun ei jostain syystä ole vielä ymmärtänyt elämäntehtävänsä olevan kulkeminen iäti Kirjatoukan perässä, kamera ojossa, eikä koskaan jättää toukka-parkaa oman Nokiansa nojaan.

Mutta viis kuvista, menkää itse, ja todetkaa, että Bistro Helsinki 15 tarjoaa herkullista lounasta (tässä feta-juustolla täytettyä maalaiskananrintaa ja papucassouletia), että S.A.L.I.n Tuula se osaa löytää houkuttelevia sisustusesineitä valikoimiinsa, belgialaisista lyhdyistä alkaen, että Kämpässä on Pariisi-aiheisten ihanuuksien, Rützoun uuuuunelmaisten toppien ja täydellisten väristen tekstiilien lisäksi myös Suomen kauneimmat ikkunasomistukset, ja että Pore poreilee värejä, tekee hyvää ja löytyipä sieltä myös pojun toivehattu, Costo. Pulppu ja Pulina saivat tuliaisiksi Lumin pikkuriikkiset kolikkopussukat, kirkkaan vihreän ja kipakan pinkin. (Ja öh, tarttuipa Poreesta matkaan mukaan pari muistikirjaakin, ihan vain varmuuden varalle...)

Mutta hei, juna lähtee kohta, ennen sitä lasillinen Sauvignon Blancia ja pari oliivia Stockan Herkun tiskin päässä, lempitarkkailupaikallani. Hei hei Helsinki, täältä tullaan Hankoseni!

(Mikäs mikäs mikäs Valkoisen Elefantin paperikassi se siellä vilahti, senkin Kirjatoukka!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"