8.3.2012

Milloin viimeksi?


Juuri kun olin keksinyt kehuskella sellaisella seikalla, etten muista koska olen viimeksi ostanut uuden vaatteen, alkoi vaaterintamalla tapahtua: Ensin Herra Kamera yllätti ihanalla paperikassillisella (yhdessä paidassa roikkui pienen pieni kamerakoru, voitteko uskoa!), sitten elämääni käveli raidallinen ja rosoinen jakuntapainen ja lopuksi tein löytöjä ystävättären kirppikseltä. Käynkin nyt kääntymässä Tukholmassa, ulkoiluttamassa uusia vaatteitani. Sanokaahan, saanko -oi saanko!- jo laittaa ballerinat jalkaan??

Taustamusiikkina meillä soi nyt Lulu Gainsbourgin levy. Suosittelen.

Vaatekuvat: Maison Scotch

P.S. Kerrottakoon Naistenpäivän kunniaksi, että olen onnistunut naimaan yksilön, joka suuttui Kööpenhaminan Magasin du Nordin naistenostastolla, kun en ostanut mitään. Siinä me sitten kinasteltiin, käytävillä ja vaaterekkien välissä, ihan tosissamme, ennen kuin tilanteen huvittavuus meille valkeni.

3 kommenttia:

 1. Ihana yksilö! Minunkin yksilöni sanoo melkein aina että "osta vaan, se sopii sinulle, kultaseni", siis jos oikeasti sitä tarkoittaa.
  Tädin neuvo on että odotas vielä niiden ballerinojen kanssa....nimim. terveisiä flunssapediltä :(

  VastaaPoista
 2. Taidat jo olla Tukholmassa uutuuksiasi ulkoiluttamassa? Hyvää reissua.

  VastaaPoista
 3. Tarja: Pikaista paranemista! Laahustin Tukholmassa vielä talvikengissä, vaikka ei siellä enää kyllä lunta ollut. Kylmä kuitenkin. Sun kapteenisi on niin ihana, aina <3
  Mine: Kiitos, reissu oli mitä mainioin, ja siitähän "kärsitte" te, ainakin parin postauksen verran :)

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"