Siispä: Rakuunalla ja piparjuurituorejuustolla maustettu kesäkurpitsakeitto
Kuullota voin ja oliiviöljyn sekoituksessa 2-3 sipulia kattilan pohjalla.
Lisää 3 isoa kesäkurpitsaa, kuutioina, ja paahda hetki. Lisää suolaa.
Lisää 7 dl vettä, 1 dl valkoviiniä, 2 prk (125g) piparjuurituorejuustoa (Cantadou) ja 2 dl luomukermaa.
Anna kiehuskella kunnes kesäkurpitsat ovat pehmoisia.
Mausta mustapippurilla, muskottiropsahduksella ja tuoreella (ranskalaisella) rakuunalla.
Soseuta, tarkista suola ja muut mausteet, ja koristele meetwurstisilpulla, paahdetulla ja murustetulla jälkiuunileipärouheella (ei kuvassa) ja rakuunanlehdillä.
Resepti on jostain lehdestä, kiitos ruokatoimittajat kautta maan, ja alkuperäinen versio on tässä hiukan Kirjatoukattu :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"