11.12.2012

Pari päivää Pariisissa, osa 8


Yhtenä aamuna lähdimme kävelemään kanavamme rantaa etelään päin, läpi erään houkuttelevan kirpputorialueen, Place de la Bastillelle päin. Kyllä, Mercihän se siellä, osoitteessa 111, Boulevard Beaumarchais. Lompakko oli tyhjä ja matkalaukku täynnä, joten tyydyimme nauttimaan juomat kirjastossa ja voi hitusen olla, että joku pienen pieni muistikirjakin tarttui matkaan (ei sanaakaan!).

Mutta jos sinun matkakassasi tai -kassisi antaa paremmin periksi, niin tsekkaa ainakin pellavalakanat, posliinipäiset salaattiottimet, huivit ja korut, värikkäät kuulokkeet (kaikilla, siis KAIKILLA, on nyt suuret kuulokkeet korvillaan!) ja tietysti paperi- ja lahjatavaraosasto hupsutuksineen. Joulu oli nyt tietysti esillä, raffit rautalankatähdet sopisivat meidän tehdasmiljööseemme. Astiastoja ja sohvia voimme sitten joskus myöhemmin hakea rekkalasteittain?

Alakerran kanttiinissa voi nauttia kovasti kehutun, edullisen lounaan.

3 kommenttia:

 1. No niin...nyt te sen teitte...aiheutitte jonkinasteisen kohtauksen...saa nähdä mitä seuraa(...maksoin kylläkin just Rooman matkan...)
  Ihan oikeesti, näitä kuvia voi jo verrata kidutukseen! Taidan tilata pikaisen...ihan vaan muutamaks päiväks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, juu, odottelen täällä juuri, että Ranskan valtio myöntää mulle jonkun vuosittaisen reissurahan kiitokseksi matkailunedistämisestä ;) Ja itse kuule aiheutit kiihkeän jouluruusukuumeen, niin että tasoissa ollaan! (Jouluruusuhan maksaa melkein yhtä paljon kuin lento Pariisiin!)

   Poista
  2. Hävyttömän hintaisia tosiaan ovat nuo jouluruusut...paitsi että onnistuin löytämään Plantagenista alle 5€! Sinne, jos ajatte ohi :)

   Jos tarvitset suosituskirjettä Ranskaan, allekirjoitan mielelläni :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"