15.1.2013
Talven taikamaa, osa 2
Ja sitten me ulkoilimme, tarkistimme tilukset pitkällä jääkävelyllä, söimme riimihärkää välipalaksi, ja saunoimme lempeissä löylyissä. En joutunut avantoon, vaan pääsin lämpimään paljuun, tähtitaivaan alle, niskahiukset jääkukkasilla.
Iltamyöhään pöytään kannettiin keko höyryäviä blinejä kaikkine mahdollisine tykötarpeineen, ja me nuoleskelimme siian mätiä suupielistämme ja kastelimme suolakurkkuja hunajaan, kunnes ilta taittui jo yöksi. Ennenkuin nukahdin nojatuoliin, muistan tämän: lumoavan "Hiihtomajan" isäntä soittaa meille levyjä, sitruunamarenkikakusta jää vain murusia muistoksi, syliini olen kahminut kaikki ihanat Mountain Interiors-kirjat. Männyt hyräilevät korvan juuressa.
Aamulla saunomme taas, ja syömme kaksi aamupalaa; ensin ranskalaisen aamiaisen kaksistamme, me aikaiset linnut, ja sitten vielä englantilaisen aamiaisen hitaasti heräilevien ystäviemme kanssa. Heitämme hyvästit, ja kysymme jälkeenpäin: jos lupaamme valvoa pidempään, saammeko tulla toisekin? Levykoulu jäi nimittäin kesken.
Kiitos T & T!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Todentotta, taikamaa ! Taidan lähteä hakemaan Stockalta aineksia sun Bouillabaisseen :)
VastaaPoistaKannattaa! Siinä vasta ruoka näihin pimeisiin päiviin, se saa auringon paistamaan ainakin suupieliin! Olihan mulla reseptissä fenkolia? OLIHAN?? Joku ihme fenkolihulluus iskenyt, ja bouillabaisseen(kin) se sopii kuin nenä päähän. Maistuvaa iltaa Sanna!
PoistaVoih, tuli kaikkea muuta matkan varrella ja joudun siirtämään sopan perjantaiksi. Noh, hyvää kannattaa odottaa ja juu, oli siinä fenkolia :)
PoistaIhanaa voiko tuo olla totta, kysyn vaan!!!!! Taitaa se olla totta wau!!!
VastaaPoistaAivan uskomattoman ihana talo todellakin. Niin kaunis, ja harmoninen, ja viimeistelty, hyvin, hyvin viihtyisä. Ja upealla paikalla. Ah! Sielu lepäsi!
Poista