4.3.2013

Lahja
Mitä lahjaksi ja evääksi omalle lihalle ja verelle, kupeiden hedelmälle, matkalle kohti omaa elämää ja omaa tietä?
Jotain ajatonta, mutta jotain, joka kertoo silti juuri tästä hetkestä. Jotain, josta aina muistaa, että äiti ja isä rakastavat sinua, kaikkea sinussa. Se, mikä on sinulle tärkeää, on tärkeää myös meille.

Me päädyimme hopeasormukseen, (hiukan kapeampaan malliin äidin samanlaisesta), jossa juoksee valitsemamme teksti "Oy with the poodles already". Sen merkityksen voivat tietää vain todelliset Gilmore Girls-fanit, ja se toivottavasti vuosienkin päästä muistuttaa sormessa siitä, minkälaista oli olla viidentoista ja läpeensä ihana. Ainutlaatuinen.

Sormus: OZ Jewel

Macarons-leivoksissa vadelmaa, karhunvatukkaa, punaherukkaa, kirsikkaa, mansikkaa ja mustaherukkaa, Stockmannilta.


10 kommenttia:

 1. voi ihanuus teitä, miten kauniisti kirjoititkaan tyttärestäsi. ja tuo sormus...oi! Gilmoren tytöt ovat kestosuosikkeja täälläkin.
  (ja mähän en ole yhtään hormoonihuuruissa)
  liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Paljasta heti, tuliko itku! ;) Ja kerro pliiiiis lisää siitä pienestä, se varmaankin tuoksuu taivaalliselta??

   Poista
  2. No kyllä tuli...tietenkin, kun noin kauniisti kirjoitit. Eli oikeastaan, en minä missään hormoonihuuruissa ole vaan sinun vikasi, kun osaat tuolla tavoin kirjoittaa :).
   Pieni mies on täydellinen. Ihana. Hänen hiuksensa ovat pehmeät ja poskensa pulleat. Häntä voisi katsoa ja nuuhkia ikuisuuden. (Lisäksi hän on ihanan tietämätön vuorokauden rytmistä, jota me noudattaisimme)
   L.

   Poista
  3. Oih! Jakselkaahan, ja rytmitelkää rauhassa, niin kuin hyvältä tuntuu <3

   Poista
 2. drip, drip, täällä tippuu kyyneleet.....kaunis sormus kauniille tytölle!

  VastaaPoista
 3. "Olla viidentoista ja läpeensä ihana" - kauniimmin sitä ei voi sanoa. Nyyh! Jokaisella lapsella pitäisi olla tuollaiset vanhemmat, jotka etenkin jokapäiväisillä asioilla ja erityisesti juhlan hetkellä kertovat sanoillaan ja teoillaan, että on ainutlaatuinen. -tuulia

  VastaaPoista
 4. Ihana, ihana sormus sanoo yksi Gilmore-fani, jolla on ollut tuo lainaus pitkään rakkaimpien lainausten listalla. Voi että. <3 Kiitos hymystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun pidit. Gilmore Girls-faneja siis useampia lukijoissamme, hauskaa! Laitamme sormuksesta lisää kuvia jossain vaiheessa.

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"