18.3.2013

Tinttaralla


No, oikeasti tietysti himoitsin Turun Tintån simpukoita ja skumppaa :)

Siinäpä taas ravintola, jonka koko listan voisin syödä läpi. On niin suuni mukainen, niin suuni mukainen. Otin alkuun "Pienen vihersalaatin", joka oli iso ja ruokaisa, kiitos karamellisoitujen pähkinöiden. Rakastan karamellisoituja pähkinöitä. Simpukoiden kanssa tuli lautasellinen ranskalaisia perunoita. Rakastan ranskalaisia perunoita. Ja kun Herra Kamera tilasi juhlan ( = lauantai) kunniaksi meille ruokajuomaksi samppanjaa, niin kerrotakoon, että rakastan myös samppanjaa.

Onneksi Poju sanoi taas sen maagisen lauseen: "Tilataan kaikki eri ruokia, niin päästään maistelemaan", eli sain myös salame piquante-pizzaa, herkkutattipizzaa ja jokirapu-avokado skagenia, joka oli ihastuttavaa.

Tintån miljöö on myös kovin mieleinen. Emme kuitenkaan halunneet hääriä täydessä ravintolassa kameran kanssa, ja omankin lounasauvon takia jätimme kuvaamisen toiseen kertaan ja vain nautimme, nautimme niin.

2 kommenttia:

  1. Tintå on parasta Turun ravintolakattauksessa!
    Kannattaa seuraavalla Turun visiitillä suunnata kaffelle joko siihen ihan Tintån naapuriin Art Caféseen tai sitten lähikortteliin Kristiinankadulle Latte Caféseen - molemmista saa huolella ja rakkaudella tehtyä kahvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, hyvä tietää, etsimmekin myöhemmin iltapäivällä hyvää kahvipaikkaa. Seuraavalla kerralla sitten! Kahvi <3

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"