4.4.2013

Très chic!

Tämän tyyliniekan asussa on jotenkin kaikki kohdillaan. Juuri noin haluaisin pukeutua. Ohut army-takki, yksinkertainen pusero (katsantokannasta riippuen se on kuvassa villapusero tai sitten se kimaltelee. Voi olla, että keksin kyllä kimalluksen ihan itse), kauluspaita, iso koru, leveähelmainen pallohame, paksut mustat sukkahousut, viininpunaiset nahkakengät, ihana nahkaremminen kanvas-kassi, iso sormus pikkurillissä. Kaunista, kaunista.

Mutta kuka hän on, tunnistaako kukaan? Haluaisin kurkistaa hänen asujaan enemmänkin, jos hän nyt niitä jossain auliisti esittelee!

Lähde: Anna-lehti, nro 12, "Très Chic!". Toimittaja Pia Hagström, kuva Antoine Doyen.
Taustajuttuun Pariisin muotiviikoilta, klik.


5 kommenttia:

 1. Hih. En tunnista, mutta halusin vain kertoa että olin viime viikon lomailemassa pohjoisessa ja luin eilen putkeen ryppään postauksiasi. Tuli hyvä mieli. Kiitos kun olet ja kirjoitat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooooiiiii, miten nätisti sanottu, kiitos <3

   Poista
 2. Nyt ymmärrän etten ole epämuodikas: olen vanha. Mun lempityyli on edelleen 1980-luvun Pariisi - siinä ja silloin olin nuori itse. Mutta, Pariisi on muuttunut. Niin kuin myös ruumiini. Eikö elämä on ihanaaaaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro lisää 80-luvun Pariisista ja muodista silloin! Leninkejä? Huulipunaa? Siroja kenkiä?

   Poista
  2. Kapea hame, slit at the back, lyhyt tai vielä lyhyempi, iso musta sammettirosetti tukassa, lågt nere i nacken, siro jakkupukujakku tai nahkajakku, villapusero alle. Siroja kenkiä tietenkin! Des escarpins, talon moyen. Ou très haut, mais pas pour moi. Mokkasiineja. Ja kuin tehty Kirjatoukalle: ballerinoja! Marc Rozierin huivit.
   Huulipunaa? Joo, mutta enemmän silmämeikkiä! Clarinsin Beaume Beauté Eclair oli uusi, se on vieläkin paras. Ja tuoksuja! Lanvin, Guerlain, l'Air du Temps, ja mun lempi Yves Saint Laurent'in Y - aina jotain, ja jos sniffasit jotain tuntematonta ihmiset vain iloitsivat jos kysyit mikä tuo hieno tuoksu oli.
   Leninkeja vain kesällä, kauniita puuvillamalleja.....
   Nyt koti-ikävä iski, mutta tuo koti on toisessa ajassa, niin kuin Y. Nyt käytän Rive Gauchea, kotikorttelini kunnioittaen.

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"