12.8.2013

My own private flow

Perjantai-ilta. Vieraat ovat lähteneet, grillattujen ribsien hunajaiset kastikkeet on pyyhkäisty suupielistä, kaalisalaatti nostettu kylmään, seesaminsiemeniä lojuu vielä pöydän alla. Passitan pienet pesulle ja yöpuulle ja istun sohvalle viinilasi sylissä huokaisemaan. Ovet ovat auki, tuulee vienosti, tuoksuu kesäyöltä. Sammutan kynttilät ja valot.

Moni kavereista oli viikonloppuna Suvilahdessa, nuo onnekkaat. Mutta olihan minullakin ihan oma pieni festivaalini Hangossa ties kuinka monetta viikkoa. Hyvää musiikkia, tunnelmavaloja ja roppakaupalla kamuja. Hitaita brunsseja, laiskoja lounaita, piknik-koreja ja iloisia illallisia. Drinkkejä terasseilla ja takapihoilla, uimahyppyjä ja joogatunteja. Päiväunia kallionkoloissa tai korituolissa, kirja rinnan päällä kevyesti kohoillen. Artistivieraitakin, ja pari bändäriä :) Elämää taivasalla, paljain varpain.

Kiitos Hangon kesä 2013, olit antoisa. Kiihkeä, mutta antoisa. Tervetuloa ihana arki, ajalle raamit ja kukkarolle nyörit.

5 kommenttia:

 1. Hyvältä flowlta kuullostaa! Borta bra men hemma bäst! ...jollei lasketa Ranskaa tai Italiaa :)

  Kuule, oisko hyvää vinkkiä/linkkiä 2 hengen budjettikämppään Pariisissa, rauhallisella ja keskeisellä sijainnilla? Tytär lähtee ystävättärensä kanssa syksyllä ja arvaahan sen ettei rahaa käytetä liikaa asumiseen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen etsimään Canal St Martin-alueelta (10. arr.), se on kivaa seutua, ja edullisempaa kuin monet vanhastaan kuuluisammat korttelit. Asuntoja löytyy mm. Abritelilta (Home Away), ja hotelleista suosittelen viime reissun Le Robinet d'Or-hotellia, vaikka ei se kyllä mikään ihan überedullinen ollut...
   Tässä muuten kootusti edellisen Pariisi-vierailun kohokohtia, jos niistä on vaikka iloa:
   http://kirjatoukkajaherrakamera.blogspot.fi/search?q=pari+p%C3%A4iv%C3%A4%C3%A4+pariisissa

   Poista
  2. No tiesinhän mä mistä apua löytyy :) Kiitti, välitän eteenpäin neidille !

   Poista
 2. Om det nu är tid för att uttrycka tack, så vill jag som gammal hangöbo tacka alla nya som flyttat hit (på heltid eller deltid, det kvittar), som till exempel nu senast jogafolket. Ni hämtar med er så mycket ny energi till staden och oss alla som bor här. Anna, vid det här laget är du ganska gammal som hangöbo, men dig vill jag tacka för din blogg som visar så många sidor av Hangö som vi kan vara tacksamma för. Inte minst den att Hangö är en del av vida världen.
  Mu

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"