1.9.2013

Vaatteilla koreileeVaaterekki tuli taloon. Meillähän ei täällä vanhassa tehtaassa juuri kaappitilalla juhlita, joten tämä lisäys oli todella tarpeen.

Olen usein tituleerannut itseäni Suomen vähäpukeisimmaksi naiseksi. Ei, ei, hyvänen aika, kyllä minulla vaatetta on päällä, päästä varpaisiin ja kahdella kaulahuivilla, mutta minulla on todella, todella niukka vaatevarasto. Parit farkut ja pari paitaa. Villatakki. Jotkut kengänrohjakkeet, kuten äitini sanoisi.

Nyt olen kuitenkin ryhdistäytynyt vaaterintamalla, syksyn kunniaksi. Ja yhden tulossa olevan uutisen vauhdittamana.

Teille kaikille, jotka olette ihailleet kotimme riehakasta värimaailmaa eräänkin lehden sivuilta viime aikoina: se ei ulotu vaatevalintoihini. Ehkä tässä nyt kuvat hiukan kärjistävät, on mulla mustan lisäksi myös aika paljon räiskyvää harmaata.

Rekki: Granit
Huivit ja kangaskassit: Mrs Jones Lifestyle Shop
Uusia vaateostoksia: COS

Päivän kirja: Taylor Camp.
Löysin tästä valokuvakirjasta kertovan artikkelin (muutenkin täydellisestä) Messy Nessy Chic-blogista, linkkasin hippisstoorin blogimme Facebook-sivuille ja siitä parin tunnin kuluttua minulle kiikutettiin kyseinen kirja (ja dvd!) lainaksi. Voiko ihmeellisempää taas olla, kiitos V & A!


4 kommenttia:

 1. Ahh, vaatekomeroni tila on täydellinen vastakohta sinun vaaterekille :-) On niin hirveesti vaatteita että joskus löydän jopa t-paidan missä hintalappu ei ole poistettu ja paita on ostettu...krhm...ehkä 4-5 vuotta sitten...kuitenkin käytän ehkä viidesosan komeron sisällöstä.
  Ihanaa että sait lainaksi Taylor Camp kirjan! Har aldrig i mitt liv hört om dem förr. Rörandet på något vis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä koskaan tiedä milloin tarvitsee hyvää t-paitaa! Ei kai naisella VOI olla liikaa vatteita :)

   Poista
 2. Mikä on tulossa oleva uutinen? Kerro kerro! Missä tarvitset (edustus)vaatteita? Otetaanko sinusta valokuvia, kenties kirjan takakantta varten? Noh!!!! -tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei Tuulia, ei mitään noin hohdokasta! Olisikin kirjan takakansikuvaukset! Palataan asiaan pian :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"