8.10.2013

Anna ja Annan rillit


Ei ole helppoa olla innostuvaa sorttia. Kun kirjoitin edellistä postausta Serge Gainsbourgin kotitalosta, ajauduin taas teille tietymättömille, itse asiassa vuoteen 1967, elokuvaan Anna. Juu, kyllä se Gainsbourg elokuvassa vilahtaa, joten sinänsä on tässä taas olevinaan joku punainen lankakin.
Mutta nuo rillit! Nuo ne vasta ovat HIENOT rillit!

Varastan teidänkin aikaanne, ja linkkaan vielä pari musiikkiklippiä, joista elokuvan ja aikakauden estetiikkaa voi ammentaa.
Sous le soleil exactement ja Un jour comme un autre. Miten nämä onkin ihan kuin tarkoitettu katsottavaksi ja kuultavaksi pilvisenä syyspäivänä.

Päivän elokuva: Anna (1967). Ohjaus Pierre Koralnik, rooleissa Anna Karina, Jean-Claude Brialy, Marianne Faithful, Serge Gainsbourg. En ole nähnyt elokuvaa, joten minään suosituksena tätä ei kannata ottaa.

2 kommenttia:

 1. No niin nämä ovat juuri sellaiset rillit, joita etsin pari viikkoa sitten! Turhahan niitä oli tältä maailman suunnalta etsiä, mutta ainahan sitä saa toivoa ja yrittää. Muistan kyllä, että joskus tuollaisia oli Pariisissa optikkoliikkeiden hyllyissä kyllä, mutta kun en itse ollut vielä silloin mitenkään rillejen tarpeessa että jemmaan olisin hamstrannut. Olisi pitänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä melkein kaikki mitä Pariisissa joskus näkee osoittautuu kuolettavan tärkeäksi jossain myöhemmässä vaiheessa :) Siksi ihmisen pitää palata Pariisiin uudestaan ja uudestaan, hakemaan kadotettuja rakkauksia. Kuten rillejä. Tai kirjoja. Näin muuten Hangon silmälasikaupan ikkunassa vähän vastaavat, vink vink.
   Mitä tästä opimme: Hanko, Suomen Pariisi ;)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"